0
Your Cart

Hundrevis av nyheter på lager nå!

Nyt sommeren med HETE NYHETER!

Nyheter i butikken!

Womanizer Blend kombinerer revolusjonerende Pleasure Air teknologi med intens G-punktstimulering.

NYHET!

Enhance

Oppladbar vibrator pumpe

Spar på deilige favoritter fra salget!

Le Desir

Catsuit

“Lageret e’kkje det eneste som skal tømmes!”

Vannbasert glidemiddel uten glyserin og parabener, perfekt for deg med sensitiv hud

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Få nyhetsbrev med snasne tilbud, frekke rabattkoder og spennende nyheter rett i innboksen!


Vi sender maksimum to nyhetsbrev i uken. Du kan melde deg av når som helst.

Dette er HOT akkurat nå

Anonyme pakker

Som kunde hos Erotikk1 skal du føle deg trygg
når du handler! Din ordre blir alltid pakket i en anonym
eske eller tykk konvolutt uten logo.

erotikk1 pakkeesker

Hvem er Erotikk?

Erotikk1 er en erotisk nettbutikk som i tillegg har fire fysiske butikker du kan besøke. Vi har to butikker i Trondheim, en i Bergen og en i Tromsø. Erotikk1 har et mangfoldig utvalg med mer enn 4000 forskjellige produkter. Vi er en norskeid bedrift og vårt hovedlager ligger i Trondheim, midt i hjertet av Trøndelag. Ønsker du en Erotikk1-butikk der du bor? Tips oss, og kanskje kommer vi i nærheten av deg!

Erotikk1 er opptatt av å være tilgjengelige for våre kunder. Vi er et sted hvor alle skal kunne føle at de kan snakke om og spørre åpent om det de lurer på, enten det gjelder produkter vi selger, spesialartikler eller seksuell helse og velvære. Hos oss finner du alt fra det lille uskyldige, til det mer ekstreme.

Når du handler hos Erotikk1 kan du være sikker på at du får en god og trygg kjøpsopplevelse i tillegg til rask og diskret levering av dine varer i hele Norge. Trenger du hjelp til å finne det perfekte produktet eller har spørsmål knyttet til din ordre – ta gjerne kontakt med oss! Vi kan skryte av å ha et fantastisk team av ansatte med lang bransjeerfaring og høy faglig kunnskap innen kropp, seksualitet og sexleketøy. Du kan være trygg på at vi alltid setter kundens behov og kriterier i fokus.

Kjente merker og skjulte perler

Hos Erotikk1 finner du et stort mangfold av produkter. Vi har essensielt tilbehør som glidemidler og kondomer, vibratorer og masturbatorer  og større produkter som sexmøbler og sexmaskiner. Vi har selvfølgelig også en hel avdeling dedikert til BDSM verdenen, inkludert vårt eget kvalitetsmerke Avalon.

Erotikk1 stiller høye krav til kvalitet og hos oss finner du alltid kvalitetsprodukter blant kjente merkevarer og blant ukjente perler innen sexleketøy til kvinner, menn og par. Utforsk Womanizer og finn ut hvorfor akkurat alle snakker om det, eller oppdag de mest solgte produktene for menn, som Fleshlight og Tenga. Nyt de deiligste vibrasjoner til både klitoris og g punktet, eller kanskje du ønsker en analvibrator, prostatastimulator eller buttplug?

Oppdag kjente merker eller finn skjulte perler som Adrien Lastic, Avalon og Premium.

La deg forføre og oppdag gleden ved å bruke produkter sammen, som We-Vibe , et merke som spesialiserer seg på parprodukter. For de som er i det kreative hjørnet, er det innovative merket Satisfyer det perfekte valget.

Noe for alle

Hos Erotikk1 finner du ikke bare sexleketøy, men også et stort utvalg av frekt tilbehør. Oppdag hvordan sensuelle undertøysett, catsuits, frekke truser og boksere kan sette prikken over i-en. Eller kanskje er du tilhenger av lateks, lær eller lakk/wetlook?

Erotikk1 er opptatt av å fremme god seksuell helse og har et bredt utvalg av både transmaskulint og transfeminint tilbehør. Du finner også seksuelle hjelpemidler som kan gjøre de seksuelle opplevelsene enda bedre, slik som glidemiddel, orgasmekrem og vaginakuler. Nyt deilig massasje med våre nydelige massasjeoljer eller naturlig nuru massasje.

For inspirasjon og kunnskap anbefaler vi å følge Erotikk1 sin inspirasjons blogg. Der kan du lese alt fra nyttig informasjon om sexleketøy til inspirerende innhold om sex, helse og samliv. Få med deg det nyeste innen erotikk og bli inspirert allerede i dag!