0
Your Cart

kr 449.00

SKU: 8433345101248
Produktinformasjon

Cosmic Follies er utstyrt med et delikat lys som legger til en ekstra dimensjon til dine erotiske nytelser. Dra på onaniopplevelser selv i mørket og la lyset guide deg til uendelige nytelser!

Utforsk Cosmic Follies sin imponerende variasjon av stimuleringsmoduser. Velg mellom hele 6 forskjellige rotasjonsmoduser i skaftet og 7 vibrasjonsprogrammer med både rene intensiteter og fengende rytmeprogrammer. Cosmic Follies gir deg muligheten til å tilpasse din orgasmereise akkurat slik du ønsker den. Nyt alt fra subtile vibrasjoner til intense pulseringer – Cosmic Follies vil tilfredsstille deg uansett humør.

Cosmic Follies er utstyrt med ikke én, ikke to, men hele tre kraftige motorer som samarbeider for å gi deg dobbel stimulering. Den strategiske bøyen på skaftet vil gi deg en presis og deilig stimulering av g-punkt, mens de klassiske rabbitørene vil omfavne klitoris med ømhet og presisjon.

Gjør deg klar for en himmelsk reise med Cosmic Follies fra Alive! Denne klassiske rabbitvibratoren vil ta deg med på en utforskning av din nytelse. Denne fantastiske vibratoren er designet for å stimulere både klitoris og g-punktet, og gi deg en opplevelse av ekstase som tar deg til stjernene og tilbake!

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med andre leketøy, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Spesifikasjoner
  • Materiale: TPR
  • Lengde, total: 24,1 cm
  • Diameter: Opptil 3,5 cm
  • Programmer: 6 rotasjonsmoduser, 7 vibrasjonsprogrammer
  • Batteri: 4*AA (ikke inkludert.)
Vekt 162 g
Dimensjoner 270 × 100 × 50 mm
EAN

Brand

Bredde

Lengde

Farge

Materiale

TPE

Kraftkilde

Batteri

Vanntett

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Alive – Cosmic Follies – Klassisk Rabbitvibrator”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?