0
Your Cart
(1 omtale)

kr 889.00

SKU: 4251460603607
Produktinformasjon

Opplev en eksklusiv og deilig onaniopplevelse med Voy fra Arcwave!

Denne diskré masturbatoren er laget for brukere som er på jakt etter nye spennende opplevelser. Voy gir deg en spesiell justeringsteknologi slik at du kan justere trangheten akkurat slik du vil ha den og gjør at den passer til alle størrelser og fasonger. Når du benytter Voy vrir du enkelt om på leketøyet for å justere trykk og tranghetsfølelse for deg.

Voy er utviklet for å ligge behagelig i hånden og har en kompakt størrelse. Sammen med det diskré designet er den enkel å oppbevare og ta den med deg på reiser! Voy har beskyttelseslokk over begge åpninger som enkelt fjernes når den er klar til å tas i bruk. Når lokkene er på vil masturbatoren kunne oppbevares diskré da Voy ikke ser ut som et vanlig sexleketøy. Begge beskyttelseslokkene har ventilasjonskanaler, slik at Voy tørker raskt etter rengjøring.

Voy er laget av Arcwaves CleanTech silikon som gjør den både utrolig myk, men også svært hygienisk. På grunn av det høykvalitets silikonmaterialet trenger du ikke talkum for å ta vare på det slik du må med vanlige masturbatorer, kun ditt favoritt vannbaserte glidemiddel og en leketøyrens uten alkohol.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Silikon, ABS
  • Størrelse: 8,5 x 11,5 cm
  • Indre Diameter: Justerbar
  • Obs! Voy har ingen trykkbølger eller vibrasjoner.
Vekt 695 g
Dimensjoner 185 × 145 × 95 mm

1 omtale for Arcwave – Voy – Masturbator med Justeringsteknologi – Sort

  1. Deilig (bekreftet eier)

    Denna var god! Liten og lett. Veldig kjekt å kunne justere hvor trang du vil ha den.
    Herlig, myk silikon. Lett å vaske, lett å oppbevare.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?