0
Your Cart
(5 omtaler)

kr 1 195.00

SKU: AVA0320

Produktinformasjon

Tre inn i en spennende BDSM verden med våre fortryllende Avalon Alchemy Fotcuffs. Disse nydelige cuffsene er laget av mykt lær fra lam på innsiden og solid sallær på utsiden. Utforsk grensene av glede og kontroll mens du omfavnes av den uimotståelige mykheten og styrken disse cuffsene har å tilby.

Hver berøring blir til en symfoni av nytelse takket være den delikate polstringen på innsiden av cuffsene. Her smelter luksus og komfort sammen, og skaper den ideelle atmosfæren for sanselige eventyr. De polstrede cuffsene gjør at du kan leke uten ubehag, samtidig som de sikrer en sikker og trygg passform.

Ønsker du å oppnå full kontroll over dine sensuelle opplevelser? Våre Avalon Alchemy Fotcuffs gir deg akkurat det. Med spenner som elegant festemekanisme, kan du enkelt justere cuffsene til ønsket tetthet. For å ta det enda et skritt videre, har du også muligheten til å låse cuffsene med hengelåser (hengelåser ikke inkludert). Dette legger til en ekstra dimensjon av dominans og underkastelse, og lar deg utforske dine innerste fantasier.

Avalon Alchemy Fotcuffs er skapt for de som søker det uutforskede, det lidenskapelige, og det intime den mystiske BDSM verdenen kan tilby. La deg bli inspirert av mulighetene som ligger foran deg og oppdag nye aspekter av din seksuelle reise med Avalon Alchemy Fotcuffs.

 

For å sikre at Avalon Alchemy Cuffs fortsetter å fortrylle deg i lang
tid fremover, anbefaler vi jevnlig bruk av lærolje for å bevare og pleie
skinnet. Med riktig omsorg vil cuffsene forbli et tidløst kunstverk i
din BDSM samling.

Spesifikasjoner
 • Lengde, total: 46 cm
 • Lengde, brukbar: ca 40 cm
 • Bredde: ca 6,6 cm
 • Lær av Kalv
 • Laget i Avalons kvalitetslær

 

 

Vekt 350 g
Dimensjoner 430 × 50 × 10 mm
Brand

5 omtaler for Avalon – ALCHEMY – Polstrede Fotcuffs – Sort

 1. Elsker de (bekreftet eier)

  Disse cuffsene er de beste jeg har prøvd, solid så de tåler en trøkk og de er godt polstret slik at de føles behagelig å ha på.
  Anbefales på det sterkeste!

 2. Digger disse (bekreftet eier)

  Disse er de beste cuffsa vi har hatt, utrolig komfortabel og tåler en trøkk. Elsker også at de kan brukes sammen med benspreder settet. Anbefales virkelig!

 3. Bra kjøp (bekreftet eier)

  Fikk prøve disse på i butikk, og nølte ikke et sekund med å kjøpe de. Har bare hatt "billig" cuffs før, og for en verden av forandring! Disse cuffsene er virkelig behagelige å ha på, samtidig som de har en seriøst og estetisk pent utseende.

 4. Solide (bekreftet eier)

  Disse mansjettene er de beste jeg har vært borti! Har før alltid hatt rimeligere cuffs da jeg har tenkt at det kan ikke være så stor forskjell, men jo! Det er det. Har hatt de snart i et halv år og selv med jevnlig bruk, holder de fortsatt. Behandler de med lærolje og krem en gang i blant, og de holder seg skinnende og myke. Cuffsene er polstret og veldig myke rundt håndleddene – slik at uansett hvor mye jeg prøver å slite med løs, går det ikke. 😀

 5. Værdt hver eneste krone (bekreftet eier)

  Disse cuffsene er komfortable, gnager ikke og tåler hard lek. Mine har gått gjennom ekstremt mye, men holder enda.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?