0
Your Cart
(5 omtaler)

kr 1 095.00

SKU: AVA0255

Produktinformasjon

AVALON – POLSTREDE HÅNDCUFFS

Forsterk båndene mellom glede og kontroll med våre utsøkte Avalon Alchemy Cuffs. Laget av mykt lammeskinn på innsiden og solid sallær på utsiden, gir disse cuffsene en sublim kombinasjon av luksus og styrke. Deres tidløse sorte design utstråler mystikk og forførelse, og setter en perfekt ramme for intime øyeblikk.

Vi forstår viktigheten av både lidenskap og komfort. Derfor har vi polstret innsiden av cuffsene for å gi deg en opphøyet opplevelse av nytelse. Den myke polstringen lar deg nyte hengivende øyeblikk uten ubehag, samtidig som den sikrer at cuffsene sitter sikkert på plass – nesten umulig å rive seg løs fra.

Vi vet at hver person er unik, og derfor er Avalon Alchemy Cuffs designet med justerbare stropper og spenner for å passe perfekt til dine behov. Uansett om du er nybegynner eller erfaren innen BDSM, kan du enkelt tilpasse cuffsene til å føles trygge og behagelige.

Med spenner som festemekanisme gir disse cuffsene deg full kontroll over dine frekke eventyr. Ønsker du å ta det et steg videre? Du har også muligheten til å legge til en hengelås for å låse spennene, og dermed oppnå en ekstra dimensjon av dominans og underkastelse (hengelås ikke inkludert).

For å sikre at Avalon Alchemy Cuffs fortsetter å fortrylle deg i lang tid fremover, anbefaler vi jevnlig bruk av lærolje for å bevare og pleie skinnet. Med riktig omsorg vil cuffsene forbli et tidløst kunstverk i din BDSM samling.

Spesifikasjoner
 • Lengde: 39 cm
 • Brukbar lengde: ca. 31 cm
 • Lær fra kalv
 • Laget i Avalons Kvalitetslær.

 

 

Vekt 350 g
Dimensjoner 430 × 50 × 10 mm
Brand

5 omtaler for Avalon – ALCHEMY – Polstrede Håndcuffs – Svart

 1. Elsker disse (bekreftet eier)

  Disse cuffsene er de beste jeg har prøvd, solid så de tåler en trøkk og de er godt polstret slik at de føles behagelig å ha på.
  Anbefales på det sterkeste!

 2. Værdt hver eneste krone (bekreftet eier)

  Disse cuffsene er komfortable, gnager ikke og tåler hard lek. Mine har gått gjennom ekstremt mye, men holder enda.

 3. Solide (bekreftet eier)

  Disse mansjettene er de beste jeg har vært borti! Har før alltid hatt rimeligere cuffs da jeg har tenkt at det kan ikke være så stor forskjell, men jo! Det er det. Har hatt de snart i et halv år og selv med jevnlig bruk, holder de fortsatt. Behandler de med lærolje og krem en gang i blant, og de holder seg skinnende og myke. Cuffsene er polstret og veldig myke rundt håndleddene – slik at uansett hvor mye jeg prøver å slite med løs, går det ikke. 😀

 4. Bra kjøp (bekreftet eier)

  Fikk prøve disse på i butikk, og nølte ikke et sekund med å kjøpe de. Har bare hatt "billig" cuffs før, og for en verden av forandring! Disse cuffsene er virkelig behagelige å ha på, samtidig som de har en seriøst og estetisk pent utseende.

 5. Digger disse (bekreftet eier)

  Disse er de beste cuffsa vi har hatt, utrolig komfortabel og tåler en trøkk. Elsker også at de kan brukes sammen med benspreder settet. Anbefales virkelig!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?