0
Your Cart
(1 omtale)

kr 1 925.00

SKU: 9100512470084

 

AVALON – PISK

Pisken har et langt håndtak i flettet lær.
Med den unike flettingen ved enden av håndtaket er tuppen på pisken bøybar.

 

OM VÅR AVALON-SERIE

Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, enten har hatt for lav kvalitet eller har hatt for høy pris i forhold til kvaliteten. Vi merker at mye er produsert uten fagkunnskap innen BDSM-segmentet, og dette er vår løsning på mangelen.

Vi er stolte over å presentere Avalon, vår nye høykvalitets BDSM serie hvor vi har lagt vekt på funksjonalitet, utseende, pris og kvalitet. Vi har vært med under prosessen på utviklingen av utseende og funksjonalitet. Avalon produktene blir håndlaget i India av vår produsent som bruker råvarer fra lam, kalv og ku i svært høy kvalitet.

Avalon har blitt en produktlinje med en bredde som inneholder utstyr til den nysgjerrige nybegynneren, til de mer erfarne innen BDSM. Her finner du collars til både hverdagsbruk og festbruk, hånd- og ankelcuffs, myke og harde paddles, hogties, små og store bullwhips, ridepisker og mye, mye mer.

Vi har nå endt opp med en serie BDSM- og fetishprodukter vi kan stå med rak rygg og promotere som et høykvalitetsprodukt, til en fornuftig og rimelig pris.

 

  • Laget av sal lær.
  • Total lengde: ca. 74 cm
  • Lengde tupp: ca. 37 cm
  • Materiale: Lær.

 

Vekt 274 g
Dimensjoner 390 × 80 × 50 mm
Brand

1 omtale for Avalon – HOUND – Svart og Rød flettet Pisk med Bøybar Tupp

  1. Dårlig kvalitet (bekreftet eier)

    Digger denne, men dessverre altfor dårlig håndverk. Holdes i et punkt som ryker. Er på min 3.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?