0
Your Cart

kr 625.00

SKU: 9100512470137

AVALON – PADDLE I TRE

Paddle i tre med nagler.
På den ene siden er det tre og på den andre siden er det hardt lær og nagler.

 

OM VÅR AVALON-SERIE

Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Vi opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, enten har hatt for lav kvalitet eller har hatt for høy pris i forhold til kvaliteten. Vi merker at mye er produsert uten fagkunnskap innen BDSM-segmentet, og dette er vår løsning på mangelen.

Vi er stolte over å presentere Avalon, vår nye høykvalitets BDSM serie hvor vi har lagt vekt på funksjonalitet, utseende, pris og kvalitet. Vi har vært med under prosessen på utviklingen av utseende og funksjonalitet. Avalon produktene blir håndlaget i India av vår produsent som bruker råvarer fra lam, kalv og ku i svært høy kvalitet.

Avalon har blitt en produktlinje med en bredde som inneholder utstyr til den nysgjerrige nybegynneren, til de mer erfarne innen BDSM. Her finner du collars til både hverdagsbruk og festbruk, hånd- og ankelcuffs, myke og harde paddles, hogties, små og store bullwhips, ridepisker og mye, mye mer.

Vi har nå endt opp med en serie BDSM- og fetishprodukter vi kan stå med rak rygg og promotere som et høykvalitetsprodukt, til en fornuftig og rimelig pris.

 

 

Spesifikasjoner

  • Total lengde: ca. 33 cm
  • Bredde: ca. 8 cm
  • Tykkelse: 1,4 cm
  • Materiale: Tre, Lær og metall.

 

Vekt 340 g
Dimensjoner 370 × 50 × 50 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Avalon – SHIELD – Paddle i tre med nagler – Sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?