0
Your Cart
(1 omtale)

kr 965.00

SKU: AVA0184

AVALON – VICTORY – COLLAR

Collaret er fem cm bredt, polstret og kan justeres med spenner. Det er også tre D-ringer for feste av bånd, cuffs og lignende. Collaret har en rød kant.

Passer omkrets opptil ca 38 cm.

 

OM VÅR AVALON-SERIE

Vi ønsker å levere BDSM- og fetishprodukter av høy kvalitet, men til en overkommelig pris. Mange opplever at de fleste produkter på markedet frem til i dag, enten har hatt for lav kvalitet eller for høy pris i forhold til kvaliteten. Det merkes at mye er produsert uten fagkunnskap innen BDSM-segmentet, og dette er vår løsning på problemet.

Vi er stolte over å presentere Avalon, vår nye høykvalitets BDSM serie, hvor vi har lagt vekt på funksjonalitet, utseende, pris og kvalitet. Vi har selv vært med under hele prosessen. Avalon blir håndlaget i India, av vår produsent, som bruker råvarer fra lam, kalv og ku i svært høy kvalitet.

Avalon har blitt en produktlinje med en bredde som inneholder utstyr til både den nysgjerrige nybegynneren og de mer erfarne innen BDSM. Her finner du collars til både fest- og hverdagsbruk. Hånd- og ankelcuffs, myke og harde paddles. Hogties, små og store bullwhips, ridepisker og mye, mye mer.

Vi har nå endt opp med en serie BDSM- og fetishprodukter vi kan stå med rak rygg og promotere som et høykvalitetsprodukt, til en fornuftig og rimelig pris.

 

  • Total lengde: ca. 53 cm
  • Bredde: ca. 5 cm
  • Materiale: Lær

 

Vekt 391 g
Dimensjoner 450 × 130 × 30 mm
Brand

1 omtale for Avalon – VICTORY – Enkelt Collar med D-ringer og polstring – Sort og Rød

  1. Favoritt! (bekreftet eier)

    Beste collaren jeg har. Den er komfortabel og ser røff og tøff ut. Er ikke redd for å rive og slite i den her!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?