0
Your Cart
(2 omtaler)

kr 149.00

SKU: 4024144620081

BlitzBlank er enkel i bruk. Den smøres på et tykt lag på ønsket område og skal virke i ca 15 minutter, men det er ikke farlig å la den virke i opptil 25 minutter. Hårtykkelsen avgjør hvor lenge den må virke for at du skal få et bra resultat.
Om du ikke får ønsket resultat første gang, anbefaler vi å bruke den flere ganger før du legger den på hylla.

BlitzBlank er beregnet på intime områder, og krever derfor lengre tid enn vanlige hårfjerningskremer. Du kan bruke den under armene, bikinilinjen, ytre kjønnslepper, pung eller overalt på kroppen.

Medfølgende i pakningen er en spatel, som man skal bruke for å fjerne både hår og krem. Skyll så området med lunkent vann.

 

Obs! BlitzBlank må ikke brukes på irritert, betent eller skadet hud. Må ikke påføres på slimhinner.

125ml tube

Ingredienser
Aqua, Cetearyl Alcohol, Urea, Calcium Thioglycolate, Propylene Glycol, Cetyl Palmitate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20,
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice,
Xanthan Gum, Disodium Edta, Parfum

 

Vekt 200 g
Dimensjoner 165 × 50 × 47 mm
Brand

2 omtaler for BlitzBlank – Hårfjerningskrem, 125ml

  1. Knall! (bekreftet eier)

    Har prøvd litt av hvert når det kommer til hårfjerning av underliv, men dette er den eneste kremen jeg har vært borti som ikke gir meg nupper eller inngrodde hår. Bruker den i noen få minutter ekstra siden jeg har lyst hår – anbefales!

  2. Bedre etterhvert (bekreftet eier)

    Ved førstegangs bruk fikk jeg ikke noe særlig godt resultat, det var området hvor kremet hadde fjernet alt og noen områder som ikke var tatt som jeg måtte gå over med høvvelen. (Men det er godt mulig det var jeg som ikke hadde på nok.) Fikk anbefalt om å la kremen fungere lengre og ta på mer neste gang – og da ble det definitvt bedre! Tar lengre tid en med barberhøvvel, men gir mindre røde prikker.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?