0
Your Cart

kr 1 549.00

SKU: AH320

Gjør deg klar for intense opplevelser med denne fantastiske Vulcan dildoen! Inspirert av den romerske ildguden, Vulcan, kombinerer dette leketøyet en skarp rød og dyp svart farge for en dramatisk effekt. Skaftet er dekket av teksturerte kuler, rygger og riller som gir forførende stimulering ved hver penetrering. Med sitt permanent våte utseende, som om det svetter av varme, er denne dildoen alltid klar til bruk.

Denne tykke dildoen har et gradert hode som gjør innføringen lettere, men en fyldig, tykk kropp som virkelig vil utfordre dine grenser. Laget av førsteklasses, fleksibel silikon som er fri for ftalater, er denne dildoen trygg for kroppen og best å bruke med vannbaserte glidemidler.

Den sterke sugekoppen på basen gjør det mulig å nyte håndfrie ritt, og inviterer deg til å utforske nye vinkler og posisjoner. Ta med en partner og nyt kinky cosplay eller fantasifulle rollespill ved å bruke deres favorittsele for å forvandle denne dildoen til en strapon!

Uansett om du bruker den alene eller med en partner, vil denne Vulcan dildoen gi deg eksplosive opplevelser som aldri før. Dette er et leketøy som vil strekke dine grenser og gi deg en helt ny dimensjon av nytelse.

Vekt 850 g
Dimensjoner 148 × 290 × 141 mm
Brand

Bredde

Farge

,

Lengde

Materiale

Silikon

Vanntett

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Creature Cocks – Vulcan – Silikon Dildo – Sort/Rød”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?