0
Your Cart
(10 omtaler)

kr 695.00

SKU: 8433345708560

Opplev deilige trykkbølger med Erotisk Midnatt.

Erotisk Midnatt er en liten trykkbølgestimulator som gir deg deilige trykkbølger, perfekt for deg som blir overfølsom av vanlige vibrasjoner etter oppnådd orgasme eller deg som ønsker en dypere stimulering enn det vibrasjoner kan tilby.

Erotisk Midnatt stimulerer klitoris ved hjelp av trykkbølger uten direkte berøring. Midnatt har en mindre hette enn andre trykkbølgestimulatorer og derfor kan den føles mer intens enn andre modeller. Midnatt har selvfølgelig både lave og sterke intensiteter slik at den passer for alle!

Er du bekymret for at ditt leketøy skal lage mye lyd? Erotisk Midnatt er vår absolutt mest stillegående trykkbølgestimulator.

Selve kroppen er laget av et silkemykt og kroppsvennlig silikonmateriale som gjør den ikke bare behagelig i bruk, men også lekende lett å rengjøre. Den hendige størrelsen og formen vil ligge langs kroppen under bruk, slik at den ikke kommer i veien hvis du ønsker å bruke den under samleie. Her er også silikonmaterialet genialt da den ikke blir så glatt at den er vanskelig å holde i skal det være mye væske eller glidemiddel på den.

Velg mellom hele 7 programmer hvor hvert program har 5 forskjellige intensiteter. Dette gir deg hele 35 spennende variasjoner å prøve!

Trykk og hold inn den midterste knappen til den slår seg på, deretter kan du justere intensiteten med pluss og minus knappene. Erotisk Midnatt slår seg automatisk på med rene intensiteter, men trykker du en gang til på den midterste knappen kommer du til rytmene som også kan justeres med pluss og minus knappene. Trykk igjen for å bla gjennom rytmene og prøv noe nytt!

Erotisk Midnatt lades enkelt opp med den medfølgende magnetiske laderen. Midnatt er IPX6 vanntett, slik at den tåler å bli vasket under vasken og bli med inn i dusjen.

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med leketøy av andre materialer, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Lengde, total: ca 12 cm
Diameter: Opptil 3,1 cm
Diameter, hette åpning: ca 1,4 cm
Materiale: Silikon, ABS
Oppladbar: Ja, med medfølgende magnetisk USB lader
Batteri: Lithium Batteri
Brukstid: 50 min
Ladetid: 2 t
Vanntett: IPX6
Obs! Ikke senk den i vann, kun vannsprut.
Stillegående: Vår mest stillegående trykkbølgestimulator

Vekt 350 g
Dimensjoner 185 × 80 × 50 mm
Brand

10 omtaler for Erotisk – Midnatt – Kraftfull Trykkbølgestimulator – Sort

 1. Anonym (bekreftet eier)

  Gir en veldig presis, men deilig trykkbølge stimulering. Den er liten og har en veldig hendig størrelse.

 2. Bare generelt dritbra! (bekreftet eier)

  Kjøpte den i gave til kjæresten og den ble umiddelbart en favoritt for begge. Både på egenhånd og under bruk sammen. Den er liten, men fortsatt veldig kraftig – første hastighet er mer enn nok for henne. Den er god å holde i og enkel å rengjøre. Ligger fint langs kroppen, og holder seg på plass om hun ligger på magen. Ypperlig til samleie også 😀

 3. kraftig (bekreftet eier)

  Denne passer perfekt til meg som har liten klitoris. Elsker muligheten den har med pulseringen, jeg har aldri likt det før men på trykkbølger var det godt. Den har mye kraft så her går det unna! Orgasmer på løpende bånd.

 4. God (bekreftet eier)

  Merker jeg bruker denne oftere enn womanizer, har aldri før vært noe glad i rytmer og programmer.
  Men her blir det noe helt annet.
  Kraftig å liten å lett å ta med seg.
  Den har også et godt håndtak så den er god å bruke med partner.

 5. Anonym (bekreftet eier)

  Veldig intens. Mange innstillinger. Utrolig presis. Veldig bra produkt. Kommer ekstremt raskt. Tok en stund før jeg skjønte meg på innstillingene. Anbefaler produktet

 6. anonomous (bekreftet eier)

  størrelsen er perfekt!!!
  Med denne kan jeg få orgasme etter orgasme til musklene i kroppen min Har fått melkesyre???? eneste som er er at selv på det svakeste synes jeg den er litt for kraftig, og jeg er ikke spesielt sensitiv der nede. Supert produkt ellers!

 7. Anonym (bekreftet eier)

  Bedre enn womanizer og billigere

 8. Litt liten (bekreftet eier)

  Nå skal det sies at jeg har funnet ut at jeg kanskje har en større klitoris enn de fleste, men denne ble noenlunde for liten for meg. Den fungerer hvis jeg holder den på siden eller toppen av hetten – men ikke direkte på.

 9. Elsker den (bekreftet eier)

  Fikk denne i bursdagsgave, og det har uten tvil blitt favoritten! Den er liten, enkel å holde i og mye, mye kraft. Den er god å holde i, sånn at jeg kan bruke den under sex, uten at den kommer i veien.

 10. Løøøøv it (bekreftet eier)

  Midnatt har raskt blitt favoritten i nattbordsskuffen – denne skuffer aldri. ♥

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?