0
Your Cart
NÅ -73%NÅ -73%
(5 omtaler)

Opprinnelig pris var: kr 6 006.00.Nåværende pris er: kr 1 595.00.

SKU: 8433345307305

 

 

Vi er stolte av å kunne lansere vår aller første norskproduserte adventskalender «Erotiske julegleder» for alle som vil nyte førjulstiden! Kalenderen består av nøye utvalgte produkter med høy kvalitet. «Erotiske julegleder» passer for alle voksne uavhengig av legning og kjønn, om du er singel eller er i parforhold. Adventskalenderen fra Erotikk1 vil gi deg en førjulstid fylt med nytelser, lekenhet og fantasier!

 

 

Gjør julen ekstra spennende i år med vår eksklusive erotiske adventskalender. Denne kalenderen lar dere virkelig utforske deres seksualitet og er spesielt laget for de som ønsker å feire høytiden med en dose lidenskap, spenning og intimitet. Kalenderen er nøye satt sammen av våre produkteksperter og du vil derfor finne et mangfold av forskjellige spennende leketøy, pirrende tilbehør og nyttige hjelpemidler for optimal nytelse. Du får blant annet leketøy du ikke finner i andre erotiske kalendere! Hver dag i desember vil du og din partner bli overrasket med en ny og spennende gave som vil tenne flammen mellom dere.

 

I denne pirrende kalenderen får du

 • 16 erotiske leketøy
 • 5 pirrende tilbehør
 • 3 frekke bondageleker

Denne erotiske adventskalenderen er den perfekte måten å vise din kjærlighet og begjær for din partner i løpet av juletiden. Den vil hjelpe dere med å skape intime øyeblikk og skape minner som varer livet ut. Gi dere selv gaven av lidenskap i år, og gjør julen uforglemmelig med Erotiske Julegleder – årets deiligste adventskalender!

Bestill din Erotiske Julegleder Adventskalender i dag og forbered deg på en julefeiring som vil ta forholdet deres til nye høyder!

 

Nysgjerrig? Det siste bildet gir deg et hint på hva som kan befinne seg i kalenderen!

 


OBS! Ikke les mer hvis du ikke vil ha spoiler!

 

En smakebit på innholdet:

Erotisk Midnatt

Erotisk Midnatt er en liten trykkbølgestimulator som gir deg deilige
trykkbølger, perfekt for deg som blir overfølsom av vanlige vibrasjoner
etter oppnådd orgasme eller deg som ønsker en dypere stimulering enn det
vibrasjoner kan tilby. Erotisk Midnatt stimulerer klitoris ved
hjelp av trykkbølger uten direkte berøring. Midnatt har en mindre hette
enn andre trykkbølgestimulatorer og derfor kan den oppleves mer intens enn andre trykkbølgestimulatorer! Erotisk Midnatt er et fullverdig produkt med flere forskjellige intensiteter, alt fra pirrende til heftige trykkbølger som kan sammenlignes med andre merkers kraftigste modeller.

Er du bekymret for at ditt leketøy skal lage mye lyd? Erotisk Midnatt er vår absolutt mest stillegående trykkbølgestimulator.

 

Erotisk Massasjestav

Ønsker du å utforske nye høyder av sensuelle opplevelser? Erotisk Massasjestav er det ultimate verktøyet for en pirrende førjulstid.

Massasjestaven gir dype, intense vibrasjoner som er perfekte til å stimulere kroppens erogene soner. Bruk den til å lindre ømme muskler eller la den vandre over hverandres kropper og oppdag nye punkter dere ikke viste hadde!

 

Erotisk Masturbator
Oppdag et nytt nivå av intimitet med denne pirrende masturbatoren. Tre den ned over skaftet og oppdag en pirrende kanal med en deilig tekstur.
Denne gjennomsiktige masturbatoren lar deg se handlingen i sanntid – gi kontrollen videre og la din partner bestemme hvordan den skal brukes!

 

Er du veldig nysgjerrig og ønsker å vite innholdet i kalenderen allerede nå? Klikk her for å se en komplett oversikt!

Oversikten har også en rekke spennende tips og triks til hvordan du kan bruke innholdet! Oversikten vil også svare på de vanligste spørsmål angående produktene i kalenderen.

 

 

Vekt 2200 g
Dimensjoner 470 × 300 × 120 mm
Brand

EAN

5 omtaler for Erotiske Julegleder – Adventskalender 2023

 1. 10 av 10 stjerner (bekreftet eier)

  Er jeg tidlig ute? Ja. Angrer jeg? Ikke ett sekund! Jeg var i en av butikkene og fikk "spoilet" innholdet (skal ikke røpe noe her) og ble overbevist – kalenderen har et unikt innhold og veldig mange fantastiske produkter. Jeg synes at produktene virker nøye valgt ut og det er virkelig en god variasjon av interesser. Kvaliteten på produktene er veldig god og du finner mye silikonleketøy (det tryggeste materialet.) Womanizer alternativet som er med er kraftig, intens og blir min nye nr. 2 (førsteplassen går til Womanizer premium 2, men det sier litt om hvor kraftig kalender-trykkbølgevibratoren er!)

  Overrasket over hvor mye leketøy det var og hvor lite(!) "kjedelig" innhold som fantes. Er ganske lei kalendere som f.eks har "onesize" klær som ikke passer noen, masse glidemiddel eller ræl ingen bruker. Kalenderen her har masse sexleketøy til både han og henne som jeg vil påstå (bare man er kreativ nok) kan brukes av alle på et vis.

 2. Bra kalender (bekreftet eier)

  Jeg bruker alltid å kjøpe meg en erotisk adventskalender, og i år ble det denne da den virker mer unik enn andre på markedet – og det stemmer! Positivt overrasket over innholdet og gleder meg til å ta det mer i bruk.

 3. Godt kjøp (bekreftet eier)

  God og spennende kalender. Har snikåpnet luker i helgene sammen med madammen og alt har falt i smak hittil.

 4. Fornøyd (bekreftet eier)

  Levde opp til alle forventninger. Spennende kalender

 5. Love it (bekreftet eier)

  Julekalenderen er veldig spennende og har masse opphissende og spennende leketøy til både meg og mannen. Anbefales på det sterkeste

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?