0
Your Cart

kr 895.00

SKU: 810476011321
Produktinformasjon

Ta i mot den nyeste i Fleshlight serien – Blast! Denne ultrarealistiske masturbatoren har slått alle salgsrekorder hos Fleshlight og raskt blitt en kundefavoritt!

Nyt den deilige sleeven som er laget av et supermykt og realistisk materiale, med en pirrende tekstur på innsiden. Sleeven kan fjernes fra Fleshlight beholderen for enklere rengjøring.

Boost har innovative Turbo Tech Rings på innsiden av sleeven, disse brede ringene er plassert i starten av masturbatoren og vil gripe og stimulere deg mens du trer Boost over penis. Videre inn i sleeven vil du nyte en deilige, detaljert og variert tekstur som vil stimulere deg til en heftig orgasme.

Blast kommer også med en oppgradert vakuum-kontroll i enden av Fleshlight beholderen. Juster ringen etter hvor mye vakuum du ønsker og opplev en deilig sugeeffekt.

Rengjøring av din Fleshlight
Fjern sleeven fra oppbevaringsboksen og bruk lunkent vann for å skylle gjennom masturbatoren. Bruk en leketøyrens uten alkohol og spray inn i kanalen og utenpå masturbatoren, la rensen virke i ca. 5 minutter før du skyller av masturbatoren igjen.

Legg masturbatorsleeven til tørk eller klapp den tørr med en lofri klut. Påfør deretter talkum utenpå masturbatoren og i kanalen, for å unngå at masturbatoren blir klissete.

Spesifikasjoner
  • Materiale: TPE, ABS
  • Lengde, total: 24,8 cm
  • Lengde, brukbar: 21,6 cm
  • Diameter: Tøyelig
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
Vekt 750 g
Dimensjoner 290 × 100 × 100 mm
Brand

Materiale

ABS, TPE

Lengde

Farge

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Fleshlight – Boost Blast – Masturbator – Lys hudfarge – Anal”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?