0
Your Cart

kr 14 999.00

SKU: 782421086503
Produktinformasjon

FT Gunner er det ultimate verktøyet for både nybegynnere og erfarne! Denne fantastiske sexmaskinen har to vibrerende og roterende tilbehør og er derfor skapt for å tilfredsstille enhver lyst, uansett erfaring.

 

Enten du foretrekker å montere den på basen for en stabil opplevelse, bruke den som en håndholdt sexmaskin eller nyte den i fri hånd – FT Gunner gir deg en rekke spennende muligheter. Basen justeres enkelt i din favorittposisjon og kan fylles med vann, sand eller andre tunge materialer for å sikre en stabil akt, uansett om det er på sengen eller din utvalgte lekeplass.

 

Ta kontroll over din egen glede eller gi den videre med den medfølgende fjernkontrollen. Juster FT Gunners hastighet, vibrasjoner og rotasjoner uten problem! Fjernkontrollen er dessuten magnetisk og kan festes på maskinens base for enkel tilgjengelighet.

 

FT Gunner kommer med to fantastiske tilbehør – en buttplugg og en dildo med vibrasjon og roterende perler. Bytt mellom tre hastigheter og syv programmer for å skreddersy din egen nytelse. Ønsker du å utforske flere muligheter? FT Gunner har en vac-u-lock adapter slik at alle Vac-U-Lock dildoer/buttplugger vil passe. Mulighetene er mange!

Spesifikasjoner
  • Størrelse buttplugg: ca. 18,5 x 7 cm
  • Størrelse dildo: ca. 26 x 4,9 cm
  • Materiale: Silikon, ABS og metall
  • Størrelse base maskin:50 x 29 cm
  • Batteri tilbehør: Oppladbar med medfølgende USB-ladekabel
  • Strøm maskin: stikkontakt drevet
Vekt 8300 g
Dimensjoner 510 × 300 × 350 mm
Brand

EAN

Bredde

,

Lengde

,

Farge

Kraftkilde

Oppladbar, Stikkontakt

Materiale

ABS, Metall, Silikon

Vanntett

Nei

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “FT GUNNER – 3-In-1 sexmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?