0
Your Cart
(1 omtale)

kr 349.00

SKU: 4024144503148

En ekstraordinær nytelsesopplevelse venter på deg med denne deilige og fleksible dildoen, skapt for å tilfredsstille deg dypt! Dens elastiske og fleksible design gir en behagelig tilpasning til kroppens konturer, og de synlige blodårene gir ekstra stimulering for en realistisk følelse.

Med imponerende spesifikasjoner måler denne dildoen 22 centimeter i lengde og har en diameter på 4,7 centimeter. Den imponerende størrelsen sikrer at ønsket om tilfredsstillelse blir oppfylt, mens dens fleksibelhet sørger for komfort og fleksibilitet.

For å maksimere nytelsen anbefales rikelig med glidemiddel, som vil forsterke den pirrende opplevelsen! Uansett om du er nybegynner eller en erfaren utforsker, gir denne dildoen en unik mulighet til å utforske grensene av nytelse og tilfredsstillelse.

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med andre leketøy, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Vekt 520 g
Dimensjoner 150 × 150 × 250 mm
Brand

Bredde

Lengde

Materiale

TPR

1 omtale for Jerry Giant Dildo

 1. Oh heaven! (bekreftet eier)

  Jepp jeg er en kis som er fan av anal 😀
  Fikk den i dag og måtte selvsagt teste den, selv om formen overhodet ikke er på topp.
  Du hellige jul, denne her var digg. På meg så treffer den så og si perfekt oppi der, med rugler som stimulerer ekstra. Hadde jeg vært frisk så hadde jeg (forhåpentligvis) kjørt til the sweet end, for det er det åpenbart at denne vil bidra til. Jeg tenker at jeg har mye å glede meg til fremover:)

  Det må sies at dette ikke er noen liten sak, så er du helt uten erfaring baki der så kan du likevell kjøpe den og ha den som et framtidig mål!. Så alt for stor er den heller ikke. Finn fram målebånd og se selv:) Løp og kjøp!
  NB: Testa ikke sugekoppen så veldig, men den ser ut til å sitte brukbart fast. Denne vil du ha glede av uansett.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?