0
Your Cart

Opprinnelig pris var: kr 1 295.00.Nåværende pris er: kr 1 036.00.

SKU: 8717953204318

Møt verdens mest sofistikerte teledildonic vibrator, KIIROO Pearl. Kiiroo designet Pearl, med glede i sinn. Med den kraftige vibrerende motoren og sin ergonomisk form gjør Pearl alt for deg. Og med de fem teknologi-ringene som reagerer på berørelse, sitter du også med makten til å gi din partner full nytelse.

• Ergonomisk g-punkts utforming
• ftalat-fri, hygiene silikondeksel
• Kraftig motor med fem vibrasjonsprogrammer
• Kobles til via Bluetooth og internett
• Forbedret med en videochat-plattform
• Enveis tilkobling for full kontroll

Med Pearl, er du i kontroll!

Drift
Pearl er så enkel å bruke og du vil ikke tro hvor avansert teknologien er. Det er bare å plugge Pearl i og vente på at ladelampen skal slå seg av (ca. 2 timer). Hvis du vil bruke Pearl med en partner, starter du opp datamaskinen og sørger for at Bluetooth er slått på. Så skrur du på Pearl ved å trykke på knappen som finnes på basen. Deretter åpner du KIIROO plattformen og får kontakt med elskeren din ved hjelp av en unik PIN-kode. Pearl vil automatisk oppdage din Bluetooth-tilkobling og begynne å sende berørings data så snart du begynner å bruke henne. For å slå på vibrasjon, trykk på knappen en gang til, så kan du trykke på for å bla gjennom vibrasjonsprogrammene. Til glede for deg og utrolig kontroll over partneren din.

Sikkerhet
KIIROO plattform er ikke bare revolusjonerende: Det er en helt ny opplevelse som er helt sikkert. Hver økt er individuelt nummerert, synlig bare for deg og din partner. Vi lagrer ikke dine dataer på våre servere. Din informasjon er din, akkurat som den intimiteten du deler.

Tilkobling
På KIIROO sosiale plattform, kan du sikkert koble til med partneren din mens de kontrollerer enheten eksternt. Enten du er i samme rom eller tusenvis av miles unna, kan du føle deres preg som aldri før (ikke bekymre deg, du kan fortsatt bruke våre enheter med Skype, Facetime, og andre plattformer). Hvis du ikke ønsker å spille online, enhetene enkelt koble lokalt til datamaskinen via Bluetooth.

Hva er i esken?
Hver Pearl kommer med en USB-ladekabel, bruksanvisning og autentisitet kort.
KIIROO Pearl gir også tilgang til KIIROO eksklusive, sikker plattform bare for voksne.

Pearl har en knapp som styrer alle funksjonene.

Vekt: 123 g
Størrelse: 190 x 30 x 30 mm
Tilkobling: Bluetooth til Desktop
Garanti: 1 år
Ladetid: 2 Timer
Bruker Tid: 1 time

Vekt 500 g
Dimensjoner 110 × 110 × 260 mm
Brand

Bredde

Farge

Materiale

Silikon

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Kiiroo – Pearl – G-punkt vibrator”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?