0
Your Cart

kr 349.00

SKU: MCG028RED

Enten du skal delta i Locktober eller litt kyskhetslek resten av året så kan du stole på at Mancage har produktet for deg, med et stort utvalg av kyskhetsbur med og uten nøkkel i en rekke størrelser.

Sett lillemann i bur!
Denne modellen kommer helt uten nøkler du kan rote bort, og er laget i mykt kroppssikkert silikon. Om du bare skal låses bort i en kort periode eller vil være sikker på at du kan komme deg løs ved behov så kan vi anbefale dette buret.

Den passer også fint som et bur man kan bruke mellom lengre perioder hvor man er låst vekk, eller om man vil teste tillitten til den som låses vekk for å se om de klarer å motstå fristelsen til å ta den av.

På grunn av materialet og fleksibiliteten så kan du til og med få til penetrering selv med buret på, da den vil hindre full ereksjon med fremdeles la deg leke og edge subben din.

Den har åpning i enden som lar den urinere uten å måtte ta buret av, og silikonet er lett å vaske etterpå. Vi anbefaler mild og alkoholfri leketøyrens, samt at du kan sterilisere produktet mellom bruk med kokende vann. Bare vært obs på at produktet har kjølt seg ned igjen før det tas i bruk.

Hygiene
Siden det er viktig med god hygiene når man bruker bur, er alle Man Cage burene laget med hull til urinering og godt med luftehull for å unngå at det blir klamt.

Spesifikasjoner
Diameter: 5,3cm
Indre diameter: 3,5cm
Full lengde: 9,7cm
Lengde som kan brukes til penetrering: 9,5
Materiale: 100% silikon
Vanntett: ja
Phatalate fri: ja
Passform: one size, ikke justerbar men strekkbart silikon
Anbefalt glidemiddel: vannbasert

 

Vekt 136 g
Dimensjoner 210 × 100 × 60 mm
Brand

EAN

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Man Cage – Model 28 – Kuklås Uten Lås – Silikon – Rød”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?