0
Your Cart

kr 17 995.00

SKU: AH173

Gjør din underdanige til din fange med denne frekke gapestokken! Subversion Deluxe er spesielt designet slik at din partner kan ligge på magen istedenfor å stå eller knele, slik at leken kan fortsette… og fortsette… og fortsette!

Subversion Deluxe Sexbenk er designet for å tåle røff lek og lange økter. Hofte- og midjeputen er vinklet for en posterior tilt, som løfter hoftene og gjør det lettere å treffe de rette punktene. Alle putene er myke, polstrede og dekket av vegansk PU-lær, som er både komfortabelt og lekende lett å rengjøre.

Plasser din partner over gapestoppen, gjør nødvendige justeringer og fest dem godt for en heftig og lang økt! Bruk rikelig med egnet vannbasert glidemiddel på den kraftige, støtende dildoen eller løsne den for manuell bruk. Med denne heftig sexbenken er din partner totalt i dine hender, klar for intens nytelse og tilfredsstillelse!

Nøkkelfunksjoner:

  • Horisontal gapestokk: Gapestokket er laget av slitesterkt stål og lar din partner ligge flatt på magen, mens de nyten den komfortable polstringen av PU-lær.
  • Justerbar lengde: Gapestokken kan justeres i lengden for å tilpasse ulike kroppslengder.
  • Stropper og festepunkter: Gapestokken inkluderer 10 nylonstropper med ABS-plast spenner som sikrer din partner på plass. To stropper per lem, en for midjen og en for nakken.
  • Gapestokken inkluderer også fire stål-festepunkter for å feste hånd- og ankelmansjetter.
  • Inkludert sexmaskin: En kraftig sexmaskin med TPE dildo følger med. Den kan festes til gapestokken eller brukes manuelt for å oppnå forskjellige vinkler. Maskinen kan støte opptil 195 ganger per minutt og blir aldri sliten!

 

For å rengjøre gapestokken og maskinen, tørk dem av med en rens til leketøy og en fuktig klut. Dildoen skal vaskes med egnet leketøyrens og lunkent vann, både før og etter bruk. Tørk av maskinen og oppbevar den på et kjølig, tørt sted, borte fra direkte sollys og andre leker.

 

Vekt 20150 g
Dimensjoner 816 × 450 × 290 mm
Brand

Farge

Materiale

ABS, Lær, PU, Rustfritt stål, TPE

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Master Series – Subversion Deluxe – Den ultimate Gapestokken”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?