0
Your Cart

kr 14 995.00

SKU: 635648154978
Produktinformasjon
Ønsker du deg noe virkelig kraftig?
Da er MotorBunny Premium perfekt for deg!


Motorbunny er velkjent for sine kraftige sexmaskiner. Selve maskinen har et klassisk ride-on design og er svært enkel å gjøre klar. Plugg inn maskinen, velg et tilbehør og ri maskinen til du når klimaks!

Velg mellom syv forskjellige tilbehør og finn din favoritt. Tilbehørene dekker alle stimuleringsbehov til klitoris, g-punktet, vagina og anus. De er også svært enkle å montere. Tilbehørene, når de er montert på din nye sexmaskin, kan vibrere, rotere eller pulsere.

Motorbunny Premium styres enten med den inkluderte fjernkontrollen, eller med Motorbunny Link-appen. Appen gir deg ekstra funksjoner, samtidig som den lar deg styre maskinen fra hele verden.

Det følger med to trekk til maskinen, ett i rosa og ett i sort. Maskinen har også fire o-ringer (to på forsiden og to på baksiden) som lar deg feste mansjetter, tau, kjetting, brystklyper – bare fantasien setter grenser!

Rengjøring og oppbevaring
Vask over “salen” til din Motorbunny med leketøyrens(uten alkohol) og en lofri klut. Tørk den deretter med en ren klut. Ikke fjern sal-delen til din motorbunny eller senk den i vann.

Tilbehørene rengjøres enkelt med leketøyrens (uten alkohol) og lunkent vann. TPE tilbehørene oppbevares separat fra andre leketøy, da de kan reagere på hverandre om de oppbevares sammen.

Spesifikasjoner
  • Materiale: PU leather, silicone, TPE
  • Vekt: 9900g
  • Vibrasjon RPM: Opptil 7000 RPM
  • Rotasjon RPM: 0 til 160 RPM
  • App: Motorbunny Link
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
  • Tilbehør: 4stk TPE tilbehør, 3stk Silikon tilbehør
Vekt 9999 g
Dimensjoner 400 × 400 × 400 mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “MotorBunny – Premium Sexmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?