0
Your Cart

kr 449.00

SKU: 8414606513680
Produktinformasjon

MAG’NETIK er en ny linje parfymer basert på en eksklusiv aktiv ingrediens, Pherofeel. Pherofeel er svaret på en økende etterspørsel etter nye produkter basert på feromoner som kan forsterke den fysiske tiltrekning og øke den seksuelle lysten.

MAG’NETIK For Everyone er en ikke-binær parfyme med Pherofeel, med hint av frisk sitrus, bergamott, florale hint av lilje, sjasmin og fresia, supplert med en myk treaktig duft av vetiver og mose. En frisk parfyme, perfekt for enhver anledning og designet for forførelse uten etiketter.

MAG’NETIK har en konsentrasjon av naturlige ingredienser og i kombinasjon med Pherofeel øker den utholdenheten til parfymen når den påføres huden.

Spray to ganger på hud eller hår.

Hva er Pherofeel?

Pherofeel er laget av vegetabilske ingredienser og ayurvediske medisinplanter. Pherofeel er en kombinasjon av aktive ingredienser designet med mål om å øke følelsen av tiltrekning og seksuell opphisselse ved å: Fungere som en forsterker for produksjonen av androstadienone, et mannlig feromon, og emulering av kvinnelige feromoner av Copulin-typen. Pherofeel er et varemerke fra NUEI Cosmetics of the Night og kan ikke finnes i andre produkter.

Spesifikasjoner
  • 50 ml
  • Ingredienser: Alcohol Denat., Aqua/Water, Propanediol, Parfum/Fragrance, Ceratonia Siliqua Fruit Extract/Ceratonia Siliqua (Carob) Fruit Extract, Jasminum Officinale Flower Extract/Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Extract, Coleus Forskohlii Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, BHT, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Citral, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool.
Vekt 190 g
Dimensjoner 190 × 80 × 50 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “NUEI – MAG’NETIC For Everyone – 50ml – Feromon parfyme”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?