0
Your Cart

kr 1 269.00

SKU: 8714273504210

Dette bondagesettet inkluderer alt du trenger for å utforske bondage!

Bondage til sengen
Forvandle sengen til en frekk lekeplass med dette settet. Nylonstroppene plasseres under madrassen i et X-symbol og de medfølgende cuffsene festes i endene – du er da klar til å gi eller ta kontrollen!

Kilefjær
Kilefjær er et spennende leketøy som pirrer sansene. Bind din partner fast, sett et blindfold over øynene og kjenn hvordan sansene forsterkes!

Gag Ball
En gag-ball er ideell til pirrende lek, hvor din partner er underkastet deg! Ballen har pustehull, som gir en sikker og trygg opplevelse. Selve båndet er justerbart og passer de fleste.

Flogger
En flogger er ideell for de som er nysgjerrig på lett smerte. Floggeren brukes gjerne som en oppvarming, men kan også levere hardere slag mot baken!

Øyemaske
Utforsk en spennende verden med denne øyemasken! Ta din partner med på en reise i mørket og la sansene øke.

Frekke terninger
Disse frekke terningene forteller deg hvilke stilling og hvor du skal gjøre det.

Cuffs sett
Settet inkluderer cuffs til både hender og føtter. Selve cuffense har falsk pels på innsiden og glatt lær på utsiden, slik at de er utrolig komfortable under bruk og gnager ikke på leddene.

Paddle
Settet inkluderer også en myk paddle, som er perfekt til å levere både myke og harde slag. Paddelen er fleksibel og sitter godt i hånden.

Hogtie
Bruk hogtien sammen med cuffsene og samle både hender og føtter på ryggen eller foran, og nyt synes av de nye, frekke stillingene!

 

Vekt 925 g
Dimensjoner 330 × 180 × 80 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Ouch! Supreme Bondage sett til Sengen – 10 deler”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?