0
Your Cart

Opprinnelig pris var: kr 14 844.00.Nåværende pris er: kr 12 995.00.

SKU: 139352
Produktinformasjon

I dette ekstreme settet får du både The Play & Rim Seat og The Xtreme Power Engine 2.0 til en ekstrem snill sum! Møbelet og sexmaskinen kan brukes sammen, eller hver for seg.

The Play & Rim Seat
The Play & Rim Seat gjør oralsexen bedre! Dette sexmøbelet er designet for å gi- eller få den ultimate oralsex opplevelsen.

Setet kan enkelt brettes enten opp eller ned, og er trekt i et mykt PU-lær som gir stolen et kinky utseende, samtidig som det er enkelt å rengjøre.

The Play & Rim Seat veier kun 8,5kg og er derfor svært lett, men fortsatt et sterkt og varig sexmøbel. Høyden på setet og hode-støttet kan enkelt justeres til slik du vil ha det.

Stolen er utstyrt med håndtak på hver side som gir deg ekstra støtte, men kan også brukes av personen under for å holde seg i posisjon eller dra seg opp for å komme nærmere med tungen.

Vil du gjøre opplevelsen enda bedre? The Play & Rim Seat er kompatibel med The Xtreme Power Engine 2.0 Sexmaskin! Fest den avtagebare maskinen på din Play & Rim Seat og ta leken til et høyere nivå.

The Xtreme Power Engine 2.0

Du kan også løsne selve maskinen fra støtten, slik at du kan overlate styringen til en partner eller bruke den på din partner. Maskinen leveres med en tilleggstang hvor du monterer dildoen, og et låsesystem for dildoer som sørger for at det du plasserer på stangen forblir der.

The Xtreme Power Engine 2.0 er justerbar i to forskjellige plasser, slik at du kan enkelt justere den til den vinkelen du ønsker. En solid og brukervennlig klips på bunnen av rammen lar deg enkelt endre bunnvinkelen til sexmaskinen. På toppen finner du en dreieknapp som endrer toppvinkelen til maskinen. The Xtreme Power Engine 2.0 lar deg være kreativ med måten du ønsker å bli tatt på!

Sexmaskinen byr på alt fra små, frekke bevegelser til støt du aldri har kjent før. Du kan enkelt endre posisjonen på sexmaskinen, slik at du selv kan stille den inn til ønsket vinkel og posisjon. Start maskinen sakte og gradvis øk kraften til du ikke takler mer. La den ta deg sakte, eller hvis du vil ha mer – skru den opp til maks og opplev en helt fantastisk kraft!

The Xtreme Power Engine 2.0 fra MOI er en ekstremt kraftig sexmaskin, men fortsatt stødig takket være de geniale sugekoppene på enden av hver fot som vil feste seg på flate, glatte overflater. Når maskinen er på plass vil den holde seg der, og du kan konsentrere deg om viktigere ting – som å bestemme seg for hvilken hastighet og kraft du ønsker.

Spesifikasjoner
 • The Play & Rim Seat:
 • Justerbar høyde
 • Justerbart hodestøtte og ryggstøtte
 • Maks vekt: 100kg
 • Inkluderer Mounting Rod for montering av The Xtreme Power Engine 2.0

The Xtreme Power Engine 2.0

 • Svært kraftig motor
 • Justerbar til alle tenkelige vinkler
 • Fjernkontroll
 • Maks RPM: 176 / Min RPM: 38
 • Avtagbar håndholdt sexmaskin med svingbart håndtak
 • Sterke sugekopper for alle glatte overflater
 • Komptaibel med HUNG og lock-systemer
Vekt 10000 g
Dimensjoner 1000 × 1000 × 1000 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “PAKKE DEAL – MOI – The Xtreme Sett – Play & Rim Seat OG Xtreme Power Engine”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?