0
Your Cart
(1 omtale)

kr 1 195.00

SKU: 8720246442489
Produktinformasjon

Er du klar for en ny Pixey? Aquawand er endelig her!

Aquawand er Pixey seriens nyeste modell. Den er nesten heldekket av silikon, med noen nydelige metalliske detaljer. Silikonen gjør den også behagelig å holde i, samtidig som den er ekstra deilig mot huden!

Staven er stillegående for en massasjestav, men har fortsatt den kraftige, kjente Pixey kraften. Vibrasjonene er dypere enn den originale Pixey-staven, og trer derfor lengre inn i huden enn overflate vibrasjoner.

Bruk staven til å massere ømme muskler, eller til fantastiske, dype orgasmer. Aquawands hode er lett fleksibel, slik at den kommer til alle erogene soner.

Aquawand er vanntett, slik at man ikke trenger å være redd for mye væskesøl og rengjøringen av staven er lekende lett. Du kan rengjøre Aquawand under rennende vann og bruke den i dusjen, men vi anbefaler ikke å bruke den i badekar. Staven har en magnetisk lading og dermed lukkes alle åpninger som er følsomme for fukt.

Den har tre enkle knapper for kontroll. Hold inn den midterste knappen for å slå den på, og gjenta for å slå den av. Pluss og minus knappene justerer styrken på staven.

Velg mellom hele 20 programmer, og hvert program har 5 intensiteter. Trykk en enkelt gang på den midterste knappen for å endre programmer.

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med andre leketøy, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.


Spesifikasjoner
 • Materiale: Silikon, ABS
 • Lengde, total: ca 31 cm
 • Lengde, hode: ca 6,7 cm
 • Bredde, hode: ca 5,5 cm
 • Programmer: 20
 • Intensiteter: 5
 • Bruktid: 2,5 til 3 timer
 • Ladetid: 4-5 t
 • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
Vekt 400 g
Dimensjoner 300 × 100 × 50 mm

1 omtale for Pixey Aquawand – Massasjestav – Sort

 1. Odd Arne  (bekreftet eier)

  Herlig massasjestav med flere moduser. Vanntett så den tåler en squirt eller fem, og lettvint å vaske. Stort pluss for god å holde å stillegående. Anbefales!!!

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?