0
Your Cart
(3 omtaler)

kr 179.00

SKU: VIP010HYBRID

Premium Hybrid gir deg det beste av to verdener!

Glidemiddelet er en blanding av både vannbasert- og silikonbasert glidemiddel, og vil derfor gi deg en silkemyk og langvarid glideevne. Premium Hybrid kan trygt brukes sammen med alle typer leketøy, kondomer og varer i tillegg lengre enn vanlige vannbaserte glidemidler.

Premium Hybrid er også svært enkel å vaske bort med vann og setter ikke flekker på tekstiler.

Spesifikasjoner
Ingredienser: Aqua, glycerin, dimethicone, polyacrylamide, phenoxyethanol, c13-14 isoparaffin, laureth-7, ethylhexglycerin, lactic acid.

Vekt 200 g
Dimensjoner 170 × 60 × 60 mm

3 omtaler for Premium – Hybrid Glidemiddel – 150ml

 1. Langvarig (bekreftet eier)

  Langvarig glideevne! Ikke like lang som silikon, men definitivt lengre og drøyere enn vannbasert. Tykt glidemiddel, men det gjør det perfekt sammen med større partnere.

 2. Absolutt best! (bekreftet eier)

  Absolutt beste glidemiddelet jeg har brukt! Tørker ikke like fort ut som vannbasert å holder gliden lengre enn silikonbasert, the best of both worlds! Anbefales på det sterkeste! Jeg blir ikke å bruke annet glidemiddel igjen.

 3. Anbefales ikke (bekreftet eier)

  Blir varmt, og får en sviende følelse.

  Erotikk1 svarer:
  Hvis man reagerer på glid med en varmende sviende følelse har man mest sannsynlig en allergi mot en av ingrediensene, og man bør velge allergivennlige glidemidler. Vi anbefaler Swiss Navy All Natural eller Pjur Med Sensitive.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?