0
Your Cart

kr 1 149.00

SKU: 10258

Hector fra Pretty Love er den ultimate g-punktsvibratoren for deg som ønsker nye opplevelser! Denne pirrende vibratoren gir deg muligheten å utforske elektro-leker.

Hector har en ergonomisk form som sikrer optimal stimulering av g-punktet! Laget av silkemykt og kroppsvennlig silikon, føles Hector behagelig mot huden og gir deg et snev av luksus.

Ikke nok med det! Hector gir deg en pirrende app-funksjonalitet som lar deg ta full kontroll over din egen nytelse, og muligheten til å la din partner utforske de forskjellige vibrasjonsmønstrene og intensiteten fra hvor som helst. Oppdag hele 12 vibrasjonsprogrammer, 4 funksjoner og 3 elektriske moduser!

Hector gir deg langdistansekontroll gjennom APP-en, som gjør det mulig å bringe leken til et helt nytt nivå, uansett avstand.

 

Lengde, total: 19,5 cm
Diameter: 3,2 cm
Materiale: Silikon
Brukstid: 60 min
Ladetid: 2t
APP: Ja
Vibrasjoner: 12
Funksjoner: 4
Elektromoduser: 3
Vanntett: Ja (for rengjøring i avslått tilstand. Skal IKKE brukes i vann.)
Anbefalt glidemiddel: Elektrogel eller vannbasert glidemiddel

Obs! Elektrostimulering skal ikke brukes av personer med hjertefeil eller problemer, om du har pacemaker. Elektrostimulering skal ikke brukes av gravide. IKKE BRUK elektrostimulering sammen med brannfarlige gjenstander/væsker. IKKE BRUK elektrostimulering i vann.

Bredde

Farge

Lengde

Materiale

Silikon

Vanntett

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pretty Love – Hector – Elektro G-punktsvibrator med APP”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?