0
Your Cart

kr 595.00

SKU: 2658

Møt Orgastobator 02, det nyeste og mest spennende tilskuddet i Rimba Toys eksklusive utvalg av leketøy! Orgastobator 02 kombinerer banebrytende teknologi med et luksuriøst design for å gi deg en rekke tilpassbare programmer og stimulering!

Velg mellom hele 10 kraftige vibrasjonsprogrammer og 5 fengende roterende moduser. Her kan du virkelig utforske og finne akkurat den rette kombinasjonen som tilfredsstiller dine ønsker.

Orgastobator 02 er laget av førsteklasses, kroppstrygge materialer og drevet av avansert oppladbar teknologi. Denne diskre masturbatoren er perfekt enten du utforsker dine egne ønsker solo eller ønsker å forsterke forspillet med en partner.

Orgastobator har et elegant sort og transparent design som gir deg full oversikt og visuell nytelse. Nyt en insettbar lengde på 8,6 cm og nyt en perfekt presisjon og dybde for optimal stimulering. Masturbatoren har en kort ladetid på bare 60 minutter som gir deg hele 150 minutter med rens og intens nytelse.

Hev nytelse med Orgastobator 02 fra Rimba Toys og nyt hver vibrasjon og rotasjon designet for å gi deg en opplevelse utenom det vanlige.

 

Materiale: Silikon, TPE, ABS
Lengde, total: 25,4 cm
Lengde, brukbar: 8,6 cm
Diameter, total: 6,7 cm
Oppladbar: Ja
Ladetid: 60 min
Brukstid: 150 min
Vanntett: Ja
Anbefalt glidemiddel: Vannbasert

Vekt 400 g
Dimensjoner 220 × 110 × 80 mm
Lengde

Bredde

Farge

Materiale

ABS, Silikon, TPE

Vanntett

Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Rimba – Orgastobator 02 – Vibrerende og Roterende Masturbator”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?