0
Your Cart

Opprinnelig pris var: kr 453.00.Nåværende pris er: kr 349.00.

SKU: ERO048

Utforsk sansene og lek med hele kroppen!

Kilefjær

Oppdag en pirrende verden av sanser med denne flotte kilefjæren!Den delikate følelsen vekker sansene, sender pirrende følelser gjennom kroppen og skaper en forventning. Hva er det neste som skjer? For en enda mer pirrende opplevelse kan du kombinere kilefjæren med kalenderes andre sanseleker. Bruk silkebåndet som bind for øynene. Ved å ta bort en sans, vil du forsterke de andre.

Silkebånd

Nydelig silkebånd som gir deg friheten til å utforske pirrende sanseleker. Bind hendene eller føttene sammen, bruk den som et klassisk blindfold, som et myk, men effektiv gag… og mye mer.

Ved å bruke den som et blindfold vil du fjerne en sans – og derfor forsterke resten av sansene. Tenk på spenningen og det å ikke vite hva som kommer…

Fingervibrator

Fingervibratoren er designet for å berike både forspill og samleie. Med sin diskrete størrelse og plassering på finger, blir den ikke til bry under leken! Mange kan synes at det er litt “stress” med leketøy under akten og at det kommer i veien, og det er nettopp derfor fingervibratorer er geniale å bruke sammen.

Fingervibratoren er hovedsakelig rettet mot klitorisstimulering, men den har mange flere måter å bruke den på! Bruk den under en handjob eller blowjob for å pirre penis og/eller pung, bruk den på brystvortene eller kroppens erogene soner.

Bygg opp stemningen og start øverst på kroppen. Stimuler halsen, ryggen og jobb deg sakte nedover. Kjenn på sansene og forskjellene mellom fingervibratorens materiale og din egen kropp.

OBS! Fingervibratoren er batteridrevet. Den lille lappen som ligger vannrett på toppen skal fjernes. Den større lappen som ligger rundt batteriene må ikke fjernes.

Spesifikasjoner
  • Materiale: ABS og silikon
  • Funksjoner: 1
  • Batteri: LR44
  • Lengde silkebånd, total: 1,5 m
  • Bredde, silkebånd: 6,5 cm

Obs! Produktene kommer uten original papp-emballasje, kun polybags.

Vekt 81 g
Dimensjoner 190 × 120 × 30 mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sansepakken – Silkebånd, Fingervibrator og Kilefjær”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?