0
Your Cart

kr 395.00

SKU: 4065861

Oppdag en helt ny verden av nytelse med Modern Blossom Pro 2 fra Satisfyer! Dette elegante leketøyet kombinerer vakkert design med banebrytende teknologi, og tilbyr en opplevelse av klitorisstimulering som aldri før!

Nyt den verdensberømte air pulse-teknologien og opplev berøringsfri klitorisstimulering. Velg mellom hele 11 forskjellige intensiteter, fra delikate til intense. Modern Blossom gir deg det nyeste fra Satisfyer: Liquid Air-teknologien som etterligner den sensuelle følelsen av pulserende vannstråler. Fest den medfølgende hetten over åpningen på Modern Blossom og nyt den unike kombinasjonen av teknologi som lar orgasmene blomstre.

Nyt 11 forskjellige trykkbølgeintensiteter og finn din favoritt!

Satisfyer Pro 2 Modern Blossom er laget av et supermykt, kroppstrygg silikon av medisinsk kvalitet som føles fantastisk mot huden og er lekende lett å rengjøre. Modern Blossom er selvfølgelig vanntett, slik at du kan ta med deg nytelse til dusjen og i badekaret.

Modern Blossom er en rose som aldri visner – og er den perfekte gaven til en du er glad i – eller deg selv! Selve leketøyet er selvfølgelig oppladbart og lades raskt opp igjen med den medfølgende USB-ladekabelen.

Vekt 250 g
Dimensjoner 145 × 110 × 145 mm
Brand

Bredde

Farge

Kraftkilde

Oppladbar

Lengde

Vanntett

IPX7, Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Satisfyer – Modern Blossom – Trykkbølger, Vibrasjoner og Liquid-Air teknologi”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?