0
Your Cart

kr 679.00

SKU: 4049369016426
Produktinformasjon

Den perfekte vibratoren for deg som ønsker en vibrator med dype vibrasjoner, realistisk størrelse og setter pris på et enkelt, brukervennlig design.

Vibratoren har en myk overflate som ender med en kraftig tupp, laget spesielt for å stimulere g-punktet. Charming Smile har også en bredere ende, som stimulerer skjedeinngangen på en tilfredsstillende måte. Den har dype vibrasjoner som går dypt i kroppen for god stimulering. Med hele 12 forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge imellom, har du mange å velge mellom for å variere. Likevel om vibrasjonene er sterke, er Charming Smile fortsatt utrolig stille i bruk.

Charming Smile er utviklet med et håndtak i hard hardplast på forsiden, og mykt silikon på baksiden som gjør den enklere å håndtere og endre programmer underveis. Vibratoren er trekt i et lag mykt, høykvalitets silikonmateriale som ikke bare gjør den behagelig å leke, men også enklere å rengjøre.

Rengjøring
Når du skal rengjøre ditt produkt så skyller du først av med vann, deretter påfører du en leketøyrens uten alkohol og lar det virke i noen minutter før du skyller av igjen.  

Spesifikasjoner
  • Materiale: Silikon / ABS
  • Farge: Pastell lilla
  • Lengde, total: 18,5cm
  • Lengde, brukbar: 11cm
  • Vanntett: Ja
  • Oppladbar: Ja
Vekt 310 g
Dimensjoner 225 × 100 × 60 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Satisfyer Vibes – Charming Smile – G-punkts Vibrator”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?