0
Your Cart

kr 679.00

SKU: 4049369016464
Produktinformasjon

Den perfekte vibratoren for deg som ønsker en rabbit vibrator med dype vibrasjoner, realistisk størrelse og setter pris på et enkelt, brukervennlig design.

Vibratoren har en myk overflate som starter bredt for å stimulere skjedeinngangen på en tilfredsstillende måte, men ender med en kraftig tupp som stimulerer g-punktet. Magic Bunny har også et kraftig rabbithode som vil stimulere klitoris under bruk. Magic Bunny har dype vibrasjoner som trekker godt inn i huden, med hele 12 forskjellige vibrasjonsprogrammer å velge imellom. Både g-punktdelen og rabbithodet deler de samme vibrasjonene. Likevel om vibrasjonene er sterke, er Magic Bunny fortsatt utrolig stille i bruk.

Magic Bunny er utviklet med et håndtak i hard hardplast på forsiden, og mykt silikon på baksiden som gjør den enklere å håndtere og endre programmer underveis. Vibratoren er trekt i et lag mykt, høykvalitets silikonmateriale som ikke bare gjør den behagelig å leke, men også enklere å rengjøre.

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med leketøy av andre materialer, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Silikon / ABS
  • Farge: Dyp Lilla
  • Lengde, total: 17,7 cm
  • Lengde, brukbar: 11cm
  • Vanntett: Ja
  • Oppladbar: Ja

 

 

Vekt 360 g
Dimensjoner 265 × 100 × 60 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Satisfyer Vibes – Magic Bunny – Rabbit Vibrator”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?