0
Your Cart

kr 1 595.00

SKU: 4570030976997
Produktinformasjon

Tenga Flip 0 Gravity har en ny, spennende og mangfoldig tekstur som byr på nye onaniopplevelser du sent vil glemme! De intense detaljene og det deilige sugevakuumet er den perfekte kombinasjonen for å stimulere deg på helt nye måter.

Masturbatoren er laget av høykvalitets materialer som gjør at masturbatoren føles utrolig glatt og realistisk under bruk. Det myke hullet hindrer at glidemiddelet lekker fra masturbatoren. Enveis ventilen gir deg en sterk blow-job vakuum. Intensiteten kan i tillegg reguleres ved å trykke inn på sidene på masturbatoren. Tenga Flip Zero Gravity Sort har et fastere materiale og vil derfor føles enda mer intens!

Tenga Gravity er i tillegg superenkel på rengjøre da den kan åpnes på langs. Bruk det integrerte tørkestativet og du kan enkel tørke Tenga Gravity på en hygenisk måte.

Tenga Gravity kommer i to forskjellige farger hvor fargen bestemmer hvor hardt materialet er. Hvit gir deg et mykt materiale, mens Sort er et hardere materiale.

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med andre leketøy, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Elastomer, PC, GPPS, ABS, Silikon
  • Størrelse: 8 x 7 x 18 cm
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
Vekt 770 g
Dimensjoner 215 × 95 × 80 mm
Brand

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Tenga – Flip Zero Gravity – Sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?