0
Your Cart

kr 16 995.00

SKU: 4890808238554
Produktinformasjon

Har du en indre drøm eller fantasi om å være en stolt enhjørning? Eller er du helt gal etter regnbuer, glitter og alt som er sukkersøtt? Nå kan du ta med alt dette inn på soverommet med The Cowngirl Unicorn Sexmaskin!

Denne enhjørnings-maskinen gir deg alle dine favoritt egenskaper fra The Cowgirl, i en ny drakt! 1200 RPM kraftige vibrasjoner, 360 swivel-rotasjoner, en antiskli silikonbase og laget av premium, vegansk lær.

Maskinen kommer med en LED fjernkontroll med ledning, en avtakbar regnbue flogger og en gulvmatte som hjelper til å holde på alle de kraftige vibrasjonene til sexmaskinen.

Tilbehør
Maskinen kommer også med to fantastiske tilbehør med hver sin unike form og tekstur, en til penetrering og en for utvendig stimulering.

Flogger
Maskinen kommer med en avtakbar regnbue flogger laget av 100% vegansk skinn. Floggeren har en lengde på hele 49,5 cm!

Gulvmatte
Den medfølgende gulvmatten har et eterisk design som matcher dine enhjørnings fantasier! Matten hjelper deg å absorbere vibrasjonene slik at den virker lyddempene og mer stabil. Matten er samtidig vannavstøtende slik at du slipper å bekymre deg for eventuelt søl under leken.

Fjernkontroll & APP
Maskinen gir deg muligheten til å styre den på to forskjellige måter, enten via den medfølgende fjernkontrollen eller bruk APP-en på din telefon! The Cowgirl Remote Control App lar deg tilpasse din partners opplevelse fra din smarttelefon. Kontroller vibrasjonsstyrken, rotasjonsprogrammene og vibrasjonsrytmene – og skreddersy opplevelsen! APP-en lar deg også stoppe leken umiddelbart og starte umiddelbart, og har en skjermlås som lar deg unngå å endre programmene ved et uhell under bruk.

For lang-distanselek kan du også koble til din Cowgirl til FeelMe APP-en, som lar deg kontrollere maskinen fra hvor som helst i verden så lenge begge parter er koblet til APPen.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Vegansk kunstlær
  • Vibrasjoner: 0 – 12000 RPM
  • Programmer: 6
  • Rotasjoner: 360 swivel rotasjoner
  • Fjernkontroll med ledning: Ja
  • APP: Ja, Cowgirl Remote Control og FeelMe APP
  • Vekt: Maks 180 kg
  • Solide håndtak for enkel transportering
  • Silikonbelegg under for å hindre at maskinen flytter på segIngen montering nødvendig
  • FeelTechnology enabled
Vekt 15000 g
Dimensjoner 500 × 500 × 500 mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “The Cowgirl – The Unicorn Premium Sex Machine”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?