0
Your Cart
(4 omtaler)

kr 895.00

SKU: 8714273532077

Sugefunksjon

Twitch suger seg fast for håndsfri stimulering! Plasser Twitch over klitoris og føl hvordan nuppene stimulerer klitoris ekstra. Du kan også skru sugefunksjonen på slik at den suger seg fast og lar deg nyte den helt håndsfri! Sugefunksjonen vil øke blodomløpet til område og derfor gjøre deg mer følsom!

Sugefunksjonen og vibrasjonene kan styres separat, og du kan selv velge om du bare vil ha sugeeffekt, vibrasjoner – eller begge deler samtidig! Sugekoppen har nupper og to tunger som vil vibrere etter vibrasjonsrytmene og gi deg en helt unik stimulering.

 

2 motorer

Twitch har to sterke motorer hvor du kan velge mellom 4 sugemoduser og 10 vibrerende programmer. Twitch ligger også godt i hånden på grunn av den ergonomiske formen, som også gjør at du kan bruke den under samleie – håndsfri – uten at den kommer i veien.

Twitch er vanntett og oppladbar med magnetlader som klikker seg på plass.

Rengjøring

Når du skal rengjøre ditt produkt så skyller du først av med vann, deretter påfører du en leketøyrens uten alkohol og lar det virke i noen minutter før du skyller av igjen.

 

Spesifikasjoner

 • Lengde:10 cm
 • Bredde: 7 cm
 • Størrelse åpning: 5 x 4 cm
 • Rotasjoner per minutt: 8000 RPM
 • Programmer: 10
 • Lydnivå 60 dB
 • Ladetid: 120 min
 • Brukstid: 60 min
 • Vanntett: Ja (IP67)
 • Materiale: Silikon og ABS

 

 

 

Vekt 230 g
Dimensjoner 90 × 100 × 100 mm

4 omtaler for Twitch – Sugevibrator – Rose

 1. Elsker den (bekreftet eier)

  Elsker denne saken! Vakuumet øker følsomheten og vibrasjonene er digge.

 2. Herregud (bekreftet eier)

  Altså! Jeg har womanizer (og ulike andre modeller med samme funksjon) og elsker den! Dette er min første med sugefunksjon. Først tenkte jeg: hvorfor bruker penger på denne når jeg har så mange andre som gir meg naboklager. Men denne er noe annet ???? jeg rett og slett ELSKER den! Masse gode ulike programmer både på «sugekoppen» og ulike vibrasjoner. Og det er så deilig at den suger seg fast så man kan slippe den mens man har sex uten at den «sklir bort» eller mister «fokuset» og må plasseres på nytt rett som det er. Denne deler førsteplassen med womanizer. De deler fordi de er forskjellige, begge sykt gode, men deilig med litt variasjon ♥️

 3. overrasket (bekreftet eier)

  Ble overasket over denne, trodde den skulle suge litt bare. Men den sugde seg fast uten å suge for hard, og vibrasjonene…. wow! Så da kunne jeg nyte deilig orgasme uten å måtte holde den på plass. Love it!

 4. Overraskende bra sug (bekreftet eier)

  Helt klart ikke for de med supersensitiv klitoris. Men den gjorde jobben sin uten tvil. Pga bollemus måtte jeg jobbe litt med plassering, men når den er på plass så sitter den godt fast og det skal mye bevegelse til å flytte på den. Anbefaler den selv om vibrering ikke er min ting. Kun fantasien som setter grenser for hvor den kan plasseres.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?