0
Your Cart
(2 omtaler)

kr 1 990.00

SKU: 839289010789

 Parvibratoren Chorus er det perfekte tilbehøret til sex!


Ingen kropper eller kvinner er like
Chorus gjør det enkelt for deg å tilpasse den, slik at den passer deg perfekt!

Du kan bruke Chorus enten alene eller sammen med din partner, også under samleie. Den U-formede vibratoren vil vibrere mot klitoris og g-punktet samtidig under samleie. Med mannlig partner vil den også vibrere mot hans penis under samleie! Den spesielle formen på Chorus vil ikke være ubehagelig under samleie – tvert imot!

We-Vibe
We-vibe er kjent for å være det beste på markedet når det kommer til fjernstyrte, kraftige leketøy. Nå er mulighetene bedre enn før! Styr We-Vibe Chorus med den medfølgende fernkontrollen, knappene, app eller med bevegelse! Et svakt grep rundt fjernkontrollen vil gi forsiktige vibrasjoner, mens et hardt grep vil gi deg dype, deilige vibrasjoner.

App kontroll
Velg imellom hele 10 ulike vibrasjonsmønster i appen. Chorus har bedre og oppgradert forbindelse enn tidligere versjoner. Med Appen We-Connect vil du kunne leke deg og skape egne vibrasjoner, gi bort kontrollen til din partner eller til og med koble leketøyet til en musikkmodus, slik at den vibrerer etter din favorittlåt.

Lek sammen – overalt
We-connect appen lar dere leke sammen, uansett hvor dere befinner dere. Appen lar dere leke sammen i samme rom, eller fra et annet kontinent så lenge man er tilkoblet wifi/mobilnett. Kontrollere hverandres we-vibe produkter, bruke musikkmodus eller real-time touch kontroll!

 
Spesifikasjoner

 • Materiale: Silikon
 • Lengde: 7,8 cm
 • Bredde, total: 3,3 cm
 • Høyde: 4,5 cm
 • Oppladbar: Ja
 • Ladetid: 90 min
 • Brukstid: Opptil 90 min
 • Programmer: 10
 • Funksjoner: 10 programmer, touch-sense, beat mode

 • Obs! Vi anbefaler å bruke vannbasert glidemiddel og en egnet leketøyrens uten alkohol 

Vekt 503 g
Dimensjoner 120 × 100 × 120 mm
Brand

2 omtaler for We-Vibe Chorus – Parvibrator med App – Cosmic Rosa

 1. Elsk!!! (bekreftet eier)

  Elsker denne! Den aller beste parvibratoren jeg har prøvd. Jeg har hatt Syncen fra før, men denne er enklere å justere, virker litt kraftigere og har mindre poblemer med appen enn før!

 2. Gøy (bekreftet eier)

  Chorus er gøy å bruke sammen med en partner! Gir en helt ny stimulering og artig at det var et "vi" leketøy, og ikke mest til hun eller mest til han.

  Lett å koble opp i mot mobil, men pass på at man har fjernkontrollen i nærheten da den kan miste kontakten om den er for langt unna.

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?