0
Your Cart

kr 299.00

SKU: 252365

Timeless Aqua er en silkemyk vannbasert glidemiddel som gir en glatt, langvarig glideopplevelse med ekstra fuktighet.

Selv om overgangsalderen og aldring kan forandre kroppene våre, forblir retten til å prioritere nytelse uforandret.

Timeless-kolleksjonen fra Wicked tilbyr forskjellige alternativer basert på individuelle behov og preferanser, og hver formel er nøye utviklet med de mest innovative og foryngende ingrediensene.

Timeless-kolleksjonen er fri for glyserin, parabener og propylenglykol. Hver formel kan brukes som en daglig vaginal fuktighetskrem, og inneholder unike ingredienser som gir ekstra fuktighet og hydrering.

Etikettene er utvidet med større skrift for lettleste forbrukeropplysninger og støtte. Produktene er også veganske og ikke testet på dyr.

Støttende ingredienser inkluderer aloe vera juice, skvalan, vitamin E, olivenbladekstrakt og natriumhyaluronat.

Jessica Drake fra Wicked Sensual Care sier: “Overgangsalderen er en reise opplevd av milliarder, men er ofte omgitt av mysterier og misforståelser. Det er mer enn bare en fase; det er en kraftfull overgang, en naturlig metamorfose som markerer en annen type intimitet og selvutforskning. Vi omfavner skjønnheten og utfordringene i alle livets stadier, og deler kunnskap som belyser veien mot komfort, glede og dyp selvomsorg i våre intime liv.

Husk, du er ikke alene; vår kollektive visdom blir en lykt som guider gjennom usikkerheten med varme og empati.”

Ingredienser: Vann (Aqua), Propandiol, Natriumhyaluronat, Aloe Barbadensis bladjuice, Stevia Rebaudiana bladstammeekstrakt, Skvalan, Olea Europaea (Oliven) bladekstrakt, Tokoferol (Vitamin E), Cellulosegummi, Hydroksyetylcellulose, Natriumklorid, Sitronsyre, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat.

Vekt 148 g
Dimensjoner 160 × 40 × 40 mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wicked – Simply Timeless – Vannbasert glidemmiddel 120 ml”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?