0
Your Cart

kr 2 095.00

SKU: 4251460611114

Pleasure Air Technology

Laget for deg og din kropp: Alle Womanizer-produktene har en unik innovasjon kalt Pleasure Air Technology. Hvorfor er den så spesiell? Klitoris stimuleres uten direkte kontakt. Forsiktige luftvibrasjoner suger og masserer samtidig for å gi en uovertruffen orgasmeopplevelse.

IPX7 Vanntett

Vil du dykke dypere? Siden din Womanizer er vanntett med IPX7-sertifisering, står ingenting i veien for et langt, avslappende bad, en forfriskende dusj eller til og med en bassengfest.

Ekstra hetter

Vi vet at alles kropper er forskjellige og vakre! Av denne grunn inkluderer hver eske to størrelser på stimuleringshodene for å sikre at alle kan nyte sin Womanizer.

Dobbel stimulering

DUO 2 stimulerer G-punktet med dype og runde vibrasjoner, og mot klitoris med sugende trykkbølgestimulering - samtidig!

10 Programmer

Finn ditt tempo med 10 ulike vibrasjonsmønstre, fra bølger til cha-cha eller bare ren, uavbrutt vibrasjon. Skaftet på leketøyet er designet for å sende vibrasjoner rett til G-punktet.

Smart Silence

Innovativ Smart Silence Technology lar deg fordype deg i din lyst. Leketøyet starter bare når det kommer i kontakt med huden din. Hvis du ikke bruker det, går leketøyet i hvilemodus. Dette gjør ikke bare leketøyet stillere å bruke, men holder deg i øyeblikket uten distraksjon.

14 intensiteter

Uansett om du foretrekker mykt og forsiktig eller kraftig og intens, eller noe midt imellom - din neste orgasme er bare et knappetrykk unna. Intensitetsnivåene er perfekt balansert og tilbyr riktig innstilling for enhver sinnsstemning.

Langvarig batteri - 2t

120 minutters kjøretid, men bare noen få minutter nødvendig for å komme? Du kan selv regne ut hvor mange orgasmer det er.

Afterglow

Ved å trykke kort på av/på-knappen, går leketøyet ditt raskt tilbake til sitt laveste nivå for en avslappende avslutning på en orgasme.

Separat kontroll

DUO 2 sin Pleasure Air klitorisstimulator og interne G-punktsvibrator kan brukes separat. Dette betyr at du kan variere sensasjonene ved å bruke de to typene av stimulering enten sammen eller individuelt, for å passe til behovene til din unike kropp.

I esken:
Womanizer DUO 2 inkluderer et USB-ladekabel (AC-adapter ikke inkludert), 2 stimuleringshoder, en rask-start-guide, sikkerhetsinstruksjoner og en bomullspose for oppbevaring.

Vekt 870 g
Dimensjoner 230 × 205 × 75 mm
Brand
Lengde
Bredde
Materiale ABS, Silikon
Kraftkilde Oppladbar
Vanntett IPX7, Ja

Hvordan bruker jeg Duo 2?

 1. Påfør litt av ditt favoritt vannbasert glidemiddel på skaftet.
 1. Før inn skaftet i skjeden og la trykkbølge-hetten omfavne klitoris
 1. Nyt det beste av 2 verdener!

Skreddersy din nytelse

 

Kropper, akkurat som orgasmer, er unike. Derfor lar WOMANIZER DUO 2 skreddersy dine orgasmer.

womanizer duo

Original Womanizer teknologi

Pleasure Air Technology har den perfekte balansen mellom pulserende og masserende endringer i lufttrykk uten å berøre klitoris. Dette sikrer at de ca. 8000 nerveender aldri blir overstimulert, noe som fører til en ny type ekstraordinær orgasme.

Et hav av muligheter

Womanizer Duo 2 stimulerer g-punktet på en målrettet måte med dype vibrasjoner, samtidig som Pleasure Air teknologien omfavner og stimulerer klitoris, og skaper en dypt tilfredsstillende blandingsorgasme. Duo 2 er en unik rabbitvibrator hvor du kan justere intensiteten separat for både den interne og eksterne stimuleringen, slik at du kan skreddersy den perfekte kombinasjonen for deg. Nyt Duo 2 sin rike blanding av spennende programmer og sensasjoner. Lek deg frem blant Duo 2 sine 14 intensitetsnivåer og 10 vibrasjonsmønstre. Eller nyt den nye Afterglow funksjonen for en avslappende avslutning.

Produktinformasjon

Duo 2 gir deg det beste av to verdener! Nyt den verdensrevolusjonerende Pleasure Air™ og en kraftig g-punkt stimulering med Duo 2 fra Womanizer.

Den klassiske Womanizer delen vil stimulere klitoris ved hjelp av trykkbølger, og du vil oppnå en berøringsfri orgasme igjen og igjen. Den myke silikonhetten vil suge inn klitoris forsiktig og derfor forhindre direkte berøring, som igjen hjelper deg å unngå å bli overfølsom etter en orgasme. Likevel vil Duo 2 stimulere klitoris sine 8000 nervetrådene i klitoris ved hjelp av trykkbølger!

Duo 2 har også en ergonomisk formet g-punkt stimulator som tilpasser seg til kroppens feminine former og stimulerer g-punktet på en heftig måte.

Duo 2 har blitt enda kraftigere og kan skryte på seg hele 12 intensitetsnivåer for trykkbølgene, 14 intensitetsnivåer og 10 vibrasjonsprogrammer for g-punkt vibratoren. Begge funksjonene kan selvfølgelig styres separat.

Prøv den nye Afterglow funksjonen! Din Duo 2 vil gå tilbake til det laveste nivået etter et trykk på av/på knappen. Dette lar deg ri orgasmebølgen lenge med en avslappende avslutning på orgasmen.

Duo 2 har den innovative Smart Silence™ teknologien som Womanizers toppmodeller har blitt kjent for. Dette betyr at din Womanizer starter i en standby modus og starter kun når den har kontakt med hud. Dette gjør den enkel å fjerne uten distraherende lyder og uten å trykke på noen knappen. Duo 2 vil automatisk skru seg av etter 5-10 minutter uten aktivitet (kommer an på hvor mye batteri den har igjen.) Du kan enkelt unngå dette ved å trykke på en intensitetsknapp.

Vanntett
Womanizer Duo 2 er selvfølgelig vanntett, slik at du kan ta den med deg i både dusjen og badekaret. Hva er vel bedre enn en orgasme sammen med et avslappende bad?

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med leketøy av andre materialer, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Spesifikasjoner
 • Materiale: Silikon, ABS
 • Lengde, total: 20,3 cm
 • Lengde, brukbar: 11 cm
 • Diameter: Fra 2,2 til 2,5 cm
 • Oppladbar: Ja
 • Ladetid: 120 min
 • Brukstid: 120 min
 • Programmer: 12 trykkbølgenivåer, 14+10 vibrasjonsnivåer/programmer
 • Smart Silence: Ja
 • Vanntett: Ja, IPX7
 • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
Vekt 870 g
Dimensjoner 230 × 205 × 75 mm
Brand

Lengde

Bredde

Farge

Materiale

ABS, Silikon

Kraftkilde

Oppladbar

Vanntett

IPX7, Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Womanizer Duo 2 – Rød”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?