0
Your Cart
Out of stockOut of stock

kr 1 145.00

SKU: 4251460622790

Pleasure Air Technology

Laget for deg og din kropp: Alle Womanizer-produktene har en unik innovasjon kalt Pleasure Air Technology. Hvorfor er den så spesiell? Klitoris stimuleres uten direkte kontakt. Forsiktige luftvibrasjoner suger og masserer samtidig for å gi en uovertruffen orgasmeopplevelse.

IPX7 Vanntett

Vil du dykke dypere? Siden din Womanizer er vanntett med IPX7-sertifisering, står ingenting i veien for et langt, avslappende bad, en forfriskende dusj eller til og med en bassengfest.

Magnetisk Lader

Magnetisk tiltrekning - den magnetiske laderen gjør ladingen rask og praktisk.

Reiselås

Holder leketøyet ditt avslått under reise - ingen mistenkelige lyder eller bortkastet batterilading.

8 intensiteter

Uansett om du foretrekker mykt og forsiktig eller kraftig og intens, eller noe midt imellom - din neste orgasme er bare et knappetrykk unna. Intensitetsnivåene er perfekt balansert og tilbyr riktig innstilling for hvert humør.

Lekende lett

Å rengjøre den er lekende lett. Alt du trenger er en alkoholfri rens og lunkent vann.

2t brukstid

Med 120 minutters driftstid og bare noen få minutter nødvendig for at du skal oppnå orgasme: Du kan selv regne ut hvor mange orgasmer dette tilsvarer.

Reisevennlig

Hygienisk og lett, dette praktiske etuiet beskytter leketøyet ditt og lukkes med en magnetisk lås.

womanizer liberty 2

I esken:
Womanizer Liberty 2 klitorisstimulator leveres med en USB-ladekabel (AC-adapter ikke inkludert),  hurtigstartguide, sikkerhetsinstruksjoner og #IMasturbate klistremerke

Vekt400 g
Dimensjoner177 × 97 × 67 mm
Brand
Lengde
Bredde
MaterialeABS, Silikon
KraftkildeOppladbar
VanntettIPX7, Ja

Slipp deg selv fri

Oppdag Liberty 2

Hvordan bruke Womanizer

Når du bruker et WOMANIZER-produkt for første gang, gjør deg komfortabel – helst et sted der du føler deg mest avslappet. Spred leppene dine forsiktig med fingrene slik at klitoris er eksponert.

Forsiktig omfavne klitoris med åpningen av stimuleringshodet.

Begynn med å utforske de ulike nivåene av intensitet og gradvis la deg selv falle dypere inn i din nytelse.

Original Womanizer teknologi

Womanizers verdensberømte Pleasure Air-teknologi stimulerer klitoris med milde, men kraftige bølger av luft og sug, med fokuserte opplevelser der du trenger det mest. Silikonhetten plasseres rundt klitoris hvor et lett vakuum oppstår og forførende trykkbølger stimulerer, og forhindrer direkte berøring av klitorishodet som igjen gjør at du slipper å bli overstimulert.

womanizer liberty 2
womanizer liberty 2

Reisevennlig

Dra på eventyr mens den sikre reiselåsen holder leketøyet stille i vesken din. Liberty 2 kommer også med et hygienisk, beskyttende reiseetui slik at du kan ta med gleden overalt.

Vanntett IPX7

Liberty 2 er helt vanntett, slik at den kan brukes i badekar eller dusj. Få den våt, bli vill – og leketøyet ditt er enkelt å rengjøre, klart for ditt neste eventyr.

 
 
Produktinformasjon

Womanizer Liberty 2 representerer det nyeste innen banebrytende teknologi for kvinners velvære, og leverer en eksklusiv opplevelse som vil forvandle dine intime øyeblikk. Dette elegante og kompakte sexleketøyet er designet med fokus på kvinnelig nytelse!

Den forbedrede Womanizer Liberty 2 gir deg friheten til å utforske dine indre ønsker på en unik måte. Utstyrt med den revolusjonerende Pleasure Air Technology, skaper den en berøringsfri sugende følelse som stimulerer klitoris på en uforglemmelig måte. Den presise og justerbare intensitetskontrollen gir deg full kontroll over din egen opplevelse, slik at du kan tilpasse den etter dine preferanser og humør. Velg mellom hele 8 forskjellige rene intensiteter.

Womanizer Liberty 2 er ikke bare en teknologisk nytelse, men også et stilfullt tilbehør. Det kompakte designet gjør det ideelt for reiser eller diskret bruk hjemme. Den stilige og ergonomiske formen gir en behagelig passform i hånden, slik at du kan fokusere på øyeblikket uten distraksjoner. Liberty 2 har også et diskret og hygienisk magnetisk lokk for støvfritt og trygg oppbevaring. Liberty 2 passer dessuten perfekt som reisefølge!

Oppladbar og vanntett, Womanizer Liberty 2 tilbyr enkel bruk og rengjøring. Enten du er alene eller med en partner, er Womanizer Liberty 2 perfekt!

 

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med andre leketøy, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

 

Spesifikasjoner
  • Størrelse: 10,5 x 4,8 cm
  • Materiale: ABS, Silikon
  • Intensiteter: 8
  • Ladetid: 1 time
  • Brukstid: 120 minutter
  • Reiselås: Ja
  • Vanntett: Ja IPX7
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbassert
  • NB: Liberty går i standby modus og slår seg av dersom du ikke har trykket på noen knapper innen 10 minutter.
Vekt 400 g
Dimensjoner 177 × 97 × 67 mm
Brand

Farge

Lengde

Bredde

Materiale

ABS, Silikon

Kraftkilde

Oppladbar

Vanntett

IPX7, Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Womanizer Liberty 2 – fersken”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?