0
Your Cart

kr 2 095.00

SKU: 4251460623674

Pleasure Air Technology

Laget for deg og din kropp: Alle Womanizer-produktene har en unik innovasjon kalt Pleasure Air Technology. Hvorfor er den så spesiell? Klitoris stimuleres uten direkte kontakt. Forsiktige luftvibrasjoner suger og masserer samtidig for å gi en uovertruffen orgasmeopplevelse.

Stillegående

Den stilleste Womanizer modellen hittil, nesten lydløst uten å ofre kraft. Designet for diskresjon, Next eliminerer distraksjoner og fokuserer på ren nytelse.

Smart Silence

Den innovative Smart Silence-teknologien lar deg gi etter for dine lyster. Leketøyet starter bare når det berører huden din. Hvis du ikke bruker det, går leketøyet inn i standby-modus. Dette gjør ikke bare leketøyet stillere å bruke, men holder deg i øyeblikket uten distraksjoner.

Ekstra hetter

Vi vet at alles kropper er forskjellige og vakre! Av denne grunn inkluderer hver eske to størrelser på stimuleringshodene for å sikre at alle kan nyte sin Womanizer.

Lekende lett

Å rengjøre den er lekende lett. Alt du trenger er en alkoholfri rens og lunkent vann.

Kroppstrygge materialer

Fullstendig dekket av myk silikon med soft-touch overflate som føles fantastisk mot huden. Den er kroppsvennlig, laget uten ftalater, BPA eller latex - en glede å ta på.

Climax Control

Den nye Climax Control-funksjonen skaper en dypere, rikere sensasjon, og tar vår opprinnelige Pleasure Air-stimulering til en helt ny 3D-dimensjon. Nå kan du ikke bare kontrollere hastigheten og intensiteten på massasjen, men også dybden av luftbølgene - tre nivåer av Climax Control tilbyr en mer nyansert, fullstendig flerorgasme-opplevelse.

14 intensiteter

Uansett om du foretrekker mykt og forsiktig eller kraftig og intens, eller noe midt imellom - din neste orgasme er bare et knappetrykk unna. Intensitetsnivåene er perfekt balansert og tilbyr riktig innstilling for hvert humør.

IPX7 vanntett

Vil du dykke dypere? Siden din Womanizer er vanntett med IPX7-sertifisering, står ingenting i veien for et langt, avslappende bad, en forfriskende dusj eller til og med en bassengfest.

Afterglow

Ved å trykke kort på av/på-knappen, går leketøyet ditt raskt tilbake til sitt laveste nivå for en avslappende avslutning på en orgasme.

Autopilot

La Next veilede gleden din ved å velge en forhåndsinnstilt intensitetsreise - gi kontrollen til leketøyet ditt, og du trenger ikke å gjøre noe.

I esken:
Womanizer Next
Bomullspose for oppbevaring
Ekstra stimuleringshode
Hurtigstartguide
Sikkerhetsinformasjon
#Imasturbate-sticker
USB-kabel med magnetiske ladepinner (AC-adapter ikke inkludert)

Vekt520 g
Dimensjoner200 × 165 × 75 mm
Lengde
Bredde
MaterialeABS, Silikon
KraftkildeOppladbar
VanntettIPX7, Ja

Orgasm evolved

Enter the pleasure dimension

womanizer next

Original Womanizer teknologi

Denne banebrytende teknologien har en ny lineær motor som hever den kontaktløse stimuleringen for å gi en mer intens, beriket følelse. Womanizer Next når lavere trykk enn noen gang tidligere, og gir en naturlig og dypere nytelsesopplevelse. Womanizer Next tilbyr intens nytelse uten overstimulering, og takket være den nye motoren skiller den seg ut som vårt mest stille modell til dags dato.

womanizer gif next

Oppdag
Climax Control

Den nye Climax Control-funksjonen skaper en dypere, rikere sensasjon, og tar vår opprinnelige Pleasure Air-stimulering til en helt ny 3D-dimensjon. Nå kan du ikke bare kontrollere hastigheten og intensiteten på massasjen, men også dybden av luftbølgene – tre nivåer av Climax Control tilbyr en mer nyansert, fullstendig flerorgasme-opplevelse.

Stille

Den stilleste Womanizer modellen hittil, nesten lydløst uten å ofre kraft. Designet for diskresjon, Next eliminerer distraksjoner og fokuserer på ren nytelse.

Womanizer Next tar nytelsen til en helt ny dimensjon ved å kombinere revolusjonerende 3D Pleasure Air teknologi (Hvem viste at trykkbølger kunne bli bedre!?) med en helt ny Climax Control, og gir deg en ekstra dybde til din neste orgasmereise. Womanizer Next er både elegant og innovativ, og skiller seg fra tradisjonelle vibratorer da den stimulerer klitoris på en dypere måte ved hjelp av trykkbølger.

Silikonhetten omslutter klitoris slik at et supermykt vakuum oppstår og sammen med trykkbølgene vil dette skape en unik “sugende” og pulserende effekt, og forhindrer direkte berøring av klitorishodet som igjen gjør at du slipper å bli overstimulert.

3D Pleasure Air Teknologi
Womanizer Next tar teknologien bak Pleasure Air et steg videre med 3D trykkbølger! Womanizer Next har en mer avansert linær motor som gir en kontaktløs stimulere som når et lavere trykk enn noensinne, som gir deg dypere og langsommere trykkbølger. Womanizer Next skiller seg ut som den mest stillegående Womanizer modellen hittil.

Den nye Climax Control funksjonen gir deg en enda mer intens og berikende opplevelse, og tar den originale Pleasure Air teknologien til en helt ny 3D-dimensjon. Nå kan du ikke bare kontrollere hastighet og intensitet, men også dybden av trykkbølgene. Oppdag og nyt hele tre nivåer av Climax Control.

Womanizer Next har hele 14 rene intensiteter og en dedikert klimaks-knapp, og gir deg alt fra lave nivåer til de kraftigste trykkbølgene på markedet. Womanizer Next lar deg skreddersy din neste orgasme.

Womanizer Next har fortsatt den kjente Smart Silence funksjonen fra den kjente Premium modellen. Smart Silence gjør at Womanizer Next går i en standby-modus når den ikke er i kontakt med huden. Autopilot lar deg velge en forhåndsinnstilt intensitetsprogram slik at du kan overlate styringen til Womanizer Next. Prøve Afterglow funksjonen etter orgasmen ved å trykk en kjapp gang på av/på-knappen, Womanizer Next vil da gå til det laveste programmet og du kan nyte en avslappende avslutning på orgasmen.

Next er selvfølgelig oppladbar, lekende lett å rengjøre og vanntett.

Rengjøring
Skyll av i varmt vann og påfør leketøyrens uten alkohol, la rensen virke i noen minutter før du skyller av igjen.

Oppbevaring
Når ditt leketøy oppbevares mellom bruk bør det ikke ligge sammen med leketøy av andre materialer, da de kan reagere kjemisk på hverandre.
Bør ikke ligge i direkte sollys eller utsettes for ekstrem varme.

Spesifikasjoner
  • Materiale: Kroppstrygt Silikonmateriale uten ftalater, BPA eller latex.
  • Lengde, total: 15,5 cm
  • Bredde: ca 5 cm
  • Oppladbar: Ja, via medfølgende magnetisk lader
  • Brukstid: 240 minutter
  • Ladetid: 120 minutter
  • Programmer: 14
  • Følger med: 2 silikonhetter, oppbevaringspose
  • Anbefalt glidemiddel: Vannbasert
  • Vanntett: Ja, IPX7
Vekt 520 g
Dimensjoner 200 × 165 × 75 mm
Lengde

Bredde

Materiale

ABS, Silikon

Farge

Kraftkilde

Oppladbar

Vanntett

IPX7, Ja

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Womanizer Next – Mintgrønn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Har du husket riktig glidemiddel og rens?