Shibari Workshop med Enji Rayd

Shibari Workshop med Enji Rayd
Skrevet av Konstanse 07/09/18 0 Kommentarer

Enji Rayd kommer hele veien fra Tyskland for å holde en workshop for nybegynnere (og de litt mer avanserte) bondage utøvere. Denne workshoppen vil lære deg de grunnleggende teknikkene og ferdighetene innenfor Japansk Bondage ifølge Osada Kunbaku Ryu, som er et solid bondage systemet. Alle prosessene blir detaljert forklart og det vil forklares hvorfor det akkurat gjøres på denne måten, og ikke annerledes.

 

Etter en introduksjon, grunnleggende informasjon og instrukser om hvordan du håndterer tau, vil typiske teknikker for knyting av individuelle ledd og «Shakuhachi» (arm flute) vil bli demonstrert og praktisert.
Den andre delen av workshoppen vil Enji Rayd fokusere på «2-rope ushiro-takate-kote», bruk av zuri (rear hanging rope) og «kata-ashi-zuri» (semi-suspension).
To demonstrasjoner vil konkludere denne workshoppen. Den første vil være shibari på bakkenivå «ebi shibari» og den andre en demonstrasjon av «3-rope ushiro-takate-kote» med «voko-zuri» (lateral suspension).

 

Workshoppen begynner klokken 14.00 og varer til klokken 19.30-20.00. Stedet er Afrodisia, Heggstadmyra 9, Trondheim.
Påmelding er bindene og rettes til post@erotikk1.no. Spørsmål kan også rettes til post@erotikk1.no

 

Workshoppen har et maksantall på 5 par. Hver aktiv part (den som knyter) trenger en passiv partner som hen kan praktisere med. Den aktive parten må være aktiv igjennom hele workshoppen og pga. tidsbegrensninger vil det ikke være mulig å bytte mellom å være aktiv og passiv.

 

Lyst til å lære taukunst på en trygg og lærerik måte? Bli med da vel!

 

Kommenter