UKENS ANBEFALING - Zalo Baby Heart

UKENS ANBEFALING - Zalo Baby Heart
Skrevet av Konstanse 22/06/18 0 Kommentarer Ukens produkt,

 

ZALO BABY HEART er rett og slett en utrolig søt vibrator. Enten om du er en sann prinsesse eller ønsker å leve ut prinsessedrømmen, finnes det ikke noen annen serie enn dette for deg!

 

 

Zalo Baby Heart er en klitorisvibrator diskré kledd som et søtt hjerte, laget for både par og solo lek. For hele 1195,- er dette en investering. Søt er den, men har den vibrasjonen og kvaliteten for en vibrator i 1000-kroners klassen?

 

 

 

 

Denne hjertevibratoren kommer i en eske som matcher estetikken hos vibratoren. Altså, jeg har aldri sett et sexleketøy i mitt liv som kommer så utrolig bra sammensatt. En hvit, delikat eske med gylne hjerter og en leken illustrasjon på toppen. Dette ser ikke ut som noe sexleketøy kommer i – men heller noe du kan oppbevare smykker og sminke i.Zalo Baby Heart er en perfekt gave å gi, for eksempel til din kjære ved valentines, bursdag eller en «fordi jeg kan» gave!

 

Når jeg åpner boksen, møter jeg synet av oppbevaringsposen og ladekabelen knytet sammen med en nydelig sløyfe – som bare matcher hele estetikken. Hvor gjennomtenkt er dette, egentlig!? Under, venter selve hjertet hvor tuppen er kledd i 18k gull og et kjede som ender i en hjertependant.

 

 

 

 

Det dekorative er definitivt noe ZALO er flink til. Vibratoren er nydelig, til og med knappene på vibratoren følger den gjennomførte stilen, med dekorerende mønster som tydelig sier hvor man skal trykke. Selve vibratoren er oppladbar (som de bør være i denne prisklassen!) vanntett og utrolig stille. «Whisper quiet.» Materialet er i silkemykt silikon og føles veldig inviterende, ikke-porøst, ftalat-fri og trygg for kroppen.

 

 

Når det kommer til styrken – er disse dype, kribler godt og tar deg så absolutt til himmelen. For folk som elsker kraft (og som mååå ha en massasjestav for å oppnå orgasme) kan denne bli for svak, da Zalo Baby Heart passer best til de som ønsker en vibrator for å utforske sin intimitet og ikke ønsker den voldsomme kraften. Zalo Baby Heart er også perfekt under samleie, da denne ligger godt i hånden og «forstyrrer» ikke under selve akten.

 

 

 

Apropos partner – så kommer Zalo Baby Heart med app kontroll og sin egen app. Zalo Baby Heart kobles opp i mot appen med et trykk og gir deg en hel verden av muligheter. Du kan styre vibrasjonene eller gi ifra deg kontrollen til noen du stoler på, men også lage egne rytmer og finne noe som passer deg best! Baby Heart vibrerer også etter musikken på telefonen din, om man har lyst til å utforske noe nytt med sin partner.

 

 

Og sist, men ikke minst – Zalo Baby Heart kommer med en reiselås. Hvorfor trenger jeg det? Spør du kanskje. Reiselåsen er løsningen når du tar med hjertet på reise, så slipper du småflaue øyeblikk hvor vibratoren begynner å vibrere under check-in på flyplassen.

 

 

ET SISTE ORD

 

Hvis du ønsker en vibrator som går fra skånsomme vibrasjoner til middels, men fortsatt har dype vibrasjoner og liker å ta deg god tid til å oppleve oppbyggingen til orgasme er Zalo Baby Heart en perfekt vibrator til leketøykassen.

 

Selv om Zalo Baby Heart ikke er for power-queens, må man beundre kvaliteten, funksjonaliteten og hvor utrolig nydelig dette produktet er. Den er også perfekt for deg om du ønsker et diskre sexleketøy, da denne ikke «skriker» vibrator ved første øyekast.

 

Kommenter