Vibrerende egg - for både solo og parlek!

Vibrerende egg - for både solo og parlek!
Skrevet av XmCw-Admin 25/06/18 0 Kommentarer

 

Vibrerende egg er blant de mest populære

 

sexleketøyene for kvinner og for par.

 

Du har kanskje sett det på nett eller i våre butikker og latt deg selv pirre av tanken. Men hva er egentlig vibrerende egg og hvorfor bør du ha et i nattbordsskuffen?

 


 

 

 

Et vibrerende egg skal man hovedsakelig brukes innvendig for å stimulere g-punktet, men er egentlig en «allround» leketøy som kan brukes på utallige måter! Bruk den som en liten klitorisvibrator under samleie, forspill eller for de som er litt vågale – ute på farten.

 

 

 

 

Trådløse vibrerende egg er et fantastisk valg om du vil øke spenningen med din partner. Disse er trådløse og har en trådløs fjernkontroll slik at du kan gi kontrollen videre til din partner (eller bare gjøre det enklere å endre styrke/rytme.) Disse kommer i forskjellige størrelser og former og kan brukes på alle erogene soner slik som klitoris, mellomkjøttet, anus eller nipplene. Vibrerende egg har ofte en tråd i enden av leketøyet som gjør det enklere å ta det ut.

 

 

Vibrerende egg med fjernkontroll er veldig lik trådløse egg, bortsett i fra at de har en ledning imellom egget og fjernkontrollen!

 

 

Vibrerende egg med app er også et spennende og diskre alternativ for de som ønsker lettere kontroll! Disse kommer med en egen app som lar deg styre egget, lage og velge rytmer og gjør det hele mer diskre når man er ute på farten.

 

 

Double vibrerende egg kommer med to eller flere egg. Disse lar deg bruke eggene samtidig på flere forskjellige erogene soner som kan høyne spenningen! Eggene kan enten være i samme størrelse og form, eller forskjellige – som igjen lar deg finne ut hva som passer best hvor. Geniale for stimulering av nipplene.

 

 

 

 

Bruk egget mot klitoris og kjønnsleppene og finn plasseringen som gir deg mest nytelse. Om egget ditt har forskjellige rytmer, jobb deg igjennom dem og finn en som faller i smak! Gi kontrollen til din partner og legg det vibrerende egget diskre i trusen. Han, hen eller hun kan pirre deg på en romantisk date enten hjemme eller ute! Forestill deg spenningen og kåtheten om din partner gir deg en diskre orgasme på en romantisk middag – og ingen bortsett fra dere vet det.

 

 

Enkelte kvinner hevder at de kan oppnå orgasme fra brystvorte stimulering, så hvorfor ikke prøve et lite vibrerende egg? Følelsen av å stimulere nippler er også noe enkelte menn liker, så prøv det på din partner om han har lyst!

 

 

Doble egg er perfekte for dobbel stimulering! Bruk et av eggene mot kjønnsleppene og klitoris og det andre mot anus hvor det er overraskende mange nerveendinger som venter på å bli stimulert.

 

 

Som med de fleste leketøy, bør du alltid bruke litt glidemiddel under leken for å forhindre friksjon og vil rett og slett bare gjøre det deiligere. Vi anbefaler vår PREMIUM Vannbasert Glidemiddel da denne passer til alle leketøy.

 

 

Husk også å bruke leketøyrens for å gjøre leketøyet sterilt til neste gang, og hvis man bruker det på forskjellige erogene soner. Dette er spesielt viktig hvis man bruker leketøy i og rundt anus, og vil bruke det på kjønnslepper, vagina og klitoris etterpå.

 

Kommenter