Seksuell helse - Startpakke han

Seksuell Helse pakker

Våre pakker er laget som en god start og et utgangspunkt i reisen for å finne sin egen seksuelle identitet. Her finner du enkle måter å ivareta både personlig hygiene, forhindre bakterier og sykdomsspredning – og ikke minst, stimulering på en enkel og grei måte.

 


 

Startpakke – Han
Startpakken for han er her for å gi deg en introduksjon til en bedre seksuell helse! I denne pakken finner du utvalgte mannlige sexleketøy og tilbehør for å opprettholde sexleketøyene.

 

Penisring
En liten, tøyelig penisring som ikke bare gir deg en tykkere ereksjon – men øker også nytelsen!

 

Masturbator
En masturbator i mykt, tøyelig Fantaflesh materiale. Denne er både trang og kompakt, som gjør opplevelsen ekstra deilig.

 

Talkum
Talkum beskytter og bevarer masturbatorens behagelige og myke materiale.
Over tid kan masturbatorer begynne å miste sin mykhet og materiale kan oppleves som klissete hvis det ikke påføres talkum etter vask.


Rens til Leketøy
Premium Toy Cleaner er et desinfiserende middel uten alkohol som er spesiallaget for rengjøring av alle typer sexleketøy.
Når man velger en leketøysrens er det veldig viktig å velge en uten alkohol, da alkoholen kan skade materialet på de fleste sexleketøy (med unntak av stein, glass og metall) og etterhvert bryte ned materialet.
Ta vare på leketøyene dine! Ved bruk av en god leketøysrens vil sexleketøyet ditt vare lengre og forhindre at bakterier sitter igjen etter bruk. Å unngå å vaske leketøy med rens kan føre til at bakterier blir der til neste gang leketøyet blir brukt, men med god hygiene unngår du både skjedekatarr, sopp- og urinveisinfeksjon.

 

Vannbasert
Premium Vannbasert Glidemiddel er et helt nøytralt glidemiddel og fungerer ypperlig til samleie, egen lek og med sexleketøy!
Å bruke glidemiddel vil bidra til økt nytelse og man unngår alt for mye friksjon under leken. Premium Vannbasert Glidemiddel er dermatologisk testet og er uten lukt og smak.
Premium Vannbasert Glidemiddel kan brukes på alle typer sexleketøy og egnet for bruk sammen med latexkondomer.

 

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Captcha

Seksuell helse - Startpakke han

  • Visninger: 105
  • Varenummer: SH004
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 249,-
  • Eks. Moms: 199,-

Tags: seksuell helse, pakker, pakke tilbud, hygiene, toy cleaner, rens til leketøy, leketøyrens, startpakker, han, gutt, mann, masturbator, penisring, talkum, vannbasert