TransTape - Test Stripe

Gave til deg! Kjøp Erotiske Julegleder og få med Gavekort på 750kr! BRUK KODE: GAVE23
*Kampanjeperiode: 15.11 - 15.12.23 Kan ikke kombineres med andre tilbud/kampanjer. Se produktbeskrivelse for mer informasjon
TransTape - Test Stripe
Produktinformasjon

Nysgjerrig på TransTape men usikker på om du vil kjøpe en hel rull tilfelle du er allergisk? Kjøp en 5x5cm test stripe istedenfor, og sjekk for allergier før du kjøper en hel rull!


Obs, dette er ikke en hel rull med transtape. Dette er kun en liten stripe med teip du kan bruke til å teste for allergier, slik at du ikke trenger å kjøpe en hel rull som du må kaste fordi du reagerte på den.Hva er Transtape?

Transtape er en medisinsk teip laget av transpersoner for transpersoner som et alternativ til binding, packing og tucking. Den er slitesterk og sitter på i flere dager, og er derfor å foretrekke for mange som føler ubehag når de må ta av binderen sin på slutten av dagen. Teipen er også et godt alternativ for tenåringer med en voksende kropp, slik at man ikke trenger å følge ekstremt nøye med på om man må gå opp i binder størrelse hvert år. Den er også et godt alternativ til aktive personer som ikke kan trene eller gjøre annen krevende aktivitet i en binder. Den legger ikke press på ribbein og lunger, og kan derfor has på flere dager i strekk og soves med, der en vanlig binder har maks 8-10 timer.

Risikoer med Transtape?

Den største risikoen/faren ved bruk at dette produktet er skade på huden. Det er en kraftig medisinsk teip som sitter bedre jo lengre den er på, og skal derfor IKKE tas av med makt. Når man skal ta den av skal den gjennomfuktes av en naturlig olje (ikke mineral olje eller babyolje). Rapsolje, kokosolje og lignende funker bra, transtape selger også en medfølgende de anbefaler å bruke. Man kan også lage egen olje. Vi anbefaler Premium – Nøytral massasjeolje da den kun inneholder:

 • Rapsolje som kan forebygge og lindre kløe, samt inneholder vitamin E og K som er bra for huden.
 • Sheabutter som kan virke anti-inflammatorisk på huden og har mange andre gode fuktighetsgivende egenskaper som gjør den ideell å bruke i hudprodukter.
 • Tocopheryl Acetate, et syntetisk vitamin E som også brukes i mye hudprodukter. Den kan hjelpe med å lege og forebygge små sår, samt redusere arrvev.Når teipen så er gjennomfuktet og sittet slik i noen minutter eller lengre ved behov, så kan den forsiktig tas av. Hvis oljen har trukken ordentlig igjennom så skal den løsne uten problemer og uten å ta med hverken hud eller hår. Det kan også hjelpe å ta en varm dusj først.

Behandling av huden etter bruk?

Etter at den er tatt av så må man behandle huden godt, den har tross alt vært uten tilgang til oksygen i en stund og kan ha små sår hvis teipen ble fjernet for røft. Transtape selger en krem de anbefaler, men her kan man velge å bruke den fuktighetskremen som funker best for en selv og man vet fungerer for huden sin. Her kan du forhøre deg på apotek hva de ville anbefalt. Gjerne en med beroligende effekt (lavendel etc). La så det gå i hvert fall 24 timer før man tar i bruk teipen igjen, gjerne 48 eller lengre hvis man ser at man har behov for det eller man har små sår og rifter i huden. Da bør man vente til de er leget før man bruker teipen.

Ser man noen allergisk reaksjon til limet så stopp bruken med en gang. Test derfor gjerne produktet som et “plaster” på armen i noen timer/dager først.

Hvis man følger dette så er transtape helt trygt å bruke. Den er laget av et lignende materiale som sportsteip man kan få på apoteket, men er mye bredere og tykkere i materialet for å gi bedre støtte og for å unngå at man strekker en del av huden mer enn man må. Unngå å bruke teipen du får på apoteket til noe annet enn anbefalte bruksområder.


Første gang du bruker TransTape?

Test instruksjon:
1. Klipp ut en 5×5 cm stripe med teip
2. Sett den på et sted på kroppen du kan følge med på. Ikke strekk teipen.
3. Følg med på huden i 24-48 timer for reaksjoner til limet eller teipen.

Lett kløe er normalt på samme måte som et plaster kan klø. Opplever du ekstrem kløe, svie eller smerte som følge av teipen så ta den av omgående. Overstrukket teip er feil fjerning av teipen er den vanligste årsaken til hudirritasjon.

ALDRI fjern teipen uten olje, og unngå å dra i teipen når den er sikret til huden. Jo lengre teipen er på, jo bedre sitter den. Olje og en varm dusj er eneste måten å fjerne den på en trygg måte. Guide for fjerning lenger ned.


Prep:
For best feste så bør du være nydusjet og tørr, uten noen kremer eller oljer på huden. Bruk en nøytral såpe uten fuktighetsgivende effekter. Huden må være helt tørr før du begynner. Det kan hende du må trimme noe hår, men ikke glatt barber da dette kan føre til irritasjon.

Applikasjon:

Husk før du starter å ta det med ro, ikke stress eller skynd deg gjennom dette. Alle kropper er forskjellige, og det kan hende at du må eksperimentere med metodene her. Kroppen din er fin uansett hvordan den er, så husk på dette imens du skal bruke teipen for første gang. Pust med magen, dette går bra!

 • Dekk til brystvortene!
 • Aldri ha teipen direkte på brystvortene, du kan skade den sensitive huden. Ha alltid på et plaster, eller lag ditt eget med en liten bit toalettpapir og en liten stripe med transtape. Pass på at denne biten av teip ikke strekkes når du tar den på.
  Lag stripene og klipp til kantene
 • Klipp stripene så lange du skal ha dem. Du trenger mindre enn du tror, da teipen strekker seg. Vi anbefaler så starte med 3-4 seksjoner (de mørke stripene på innsiden). Klipp av hjørnene, du vil ha runde kanter for å hindre at kantene krøller seg når du tar den på.
  Lag deg et håndtak
 • Riv løs baksiden av teipen langs midten, men la den fremdeles være festet i teipen. Ta vekk første stripen og kast. Når du tar vekk andre stripen så lager du et «håndtak» slik at du ikke tar på limet.
  Se for deg en V
 • Se for deg en V eller trekant som peker nedover fra kragebein til kragebein og ned til brystbenet.(se illustrasjon) Det skal ikke være noe teip inne i denne trekanten. Ved bruk av denne metoden så kan du ha åpne skjorter, og du får et flatere utrykk.
  Ankerstripen
 • Du kan nå ta de første 5 centimeterne av teipen og sakte ta den på vevet du ønsker å teipe vekk. Ta deg god tid hold teipen stramt for å unngå rynker. Masser på teipen for å aktivere limet og sørg for at den sitter godt. Det er viktig at denne biten sitter godt og stramt, men ikke er “strukket” ut. Da unngår du at huden blir skadet.
  Dytt alt til siden
 • Nå skal vev og teip dyttes inn mot armhulen/siden av brystkassen. Vær sikker på at du har funnet en komfortabel posisjon, og dra av resten av baksiden av teipen for å få den flatt mot huden. Gni den godt for å aktivere limet. For ekstra sikkerhet så kan det hende du trenger en vertikal stripe med teip over endene for å holde den på plass. Repeter disse stegene frem til då har ønsket utrykk.


Husk! Komfort er målet.
Pass på at du kan puste og bevege deg komfortabelt. Hvis du ikke kan dette så er noe gjort feil.


Fjerning av TransTape

Vær ekstra forsiktig når du tar av TransTape. Limet er laget for å være på i flere dager og skal tåle dusjing, bading, trening, svette og smuss. Vær tålmodig og rolig.

 • Gjør teipen gjennomvåt med olje
 • Dekk teipen og området rundt med organisk olje, ikke mineral. Masser teipen med oljen og la den trekke inn i 1-3 minutter eller lengre.
 • Sørg for å ha masse olje på hendene dine også og begynn å ta av teipen sakte. Bruk oljen på hendene dine under teipen imens du drar den av for å løse opp limet. Ha på mer om du trenger, og da det med ro. Det kan hjelpe å gjøre dette i dusjen under varmt vann, eller i badekaret. Prøv gjerne å ha litt olje i badevannet ditt.
 • Etter at teipen er tatt av, bruk litt olje igjen til å massere huden også. Dette vil gi fuktighet til huden som har vært under teipen og hjelpe med blodomløpet og hudelastisiteten.
 • Etter at huden er ren og tørr, ha på en salve eller fuktighetskrem. Dette er for å forebygge hudirritasjon, blemmer og strekkmerker. Det er viktig at huden får god behandling og pause mellom bruk av teipen. Ikke ha på salve eller fuktighetskrem på åpne sår. Har du sår så må du vente til de har grodd med å bruke teipen igjen.Spesifikasjoner
 • Laget av: 95% bomull, 5% spandex, Medical grade acrylic adhesive
 • Latex fri og uten andre tilsettningsstoffer. Allergi-vennlig.
 • Erotikk1 er en lisensiert en distributør av TransTape. Vi er ikke ansvarlig for skader man kan påføre seg selv ved feilaktig bruk eller uventede reaksjoner. Vi har etter beste evne oversatt TransTape sin egen guide til forsvarlig bruk, men vi anbefaler at man leser gjennom den engelske versjonen også, samt at man oppsøker video guider på plattformer som YouTube og Instagram. Dette må gjøres FØR man tar på teipen.

  Ikke alle vil kunne bruke TransTape, noen vil utvikle allergiske reaksjoner til tross for at teipen skal være allergi-vennlig, og har du kjøpt og åpnet produktet så kan vi ikke ta det i retur hvis det endte med å ikke fungere for deg. Har du sterke reaksjoner så setter vi pris på tilbakemeldinger så vi kan skrive mer nøyaktige advarsler.

Skriv en vurdering

Gi karakter:

TransTape - Test Stripe

 • Varenummer: TT000TEST
 • Tilgjengelighet: På lager
 • 29,-
 • Eks. Moms: 23,-

 Rask levering  Diskrè forsendelse

Nøkkelord: binder, binding, gaff, packer, packing, tape, teip, trans tape, transtape, transteip