0
Your Cart

Om oss – Erotikk1

erotikk1 logo

Velkommen til oss

Vi i Erotikk1 er opptatt av å være tilgjengelig for våre kunder. Vi er en plass hvor kunder skal kunne føle de kan snakke om og spørre åpent om det de lurer på, enten det er produkter vi selger, spesialartikler, eller seksuell helse og velvære.

Hos oss finner du alt fra det lille uskyldige, til det mer ekstreme. Alt som vibrerer, dildoer i utallige fasonger og farger, glidemiddel og massasjeoljer, klær og undertøy, masturbatorer, kondomer, morosaker og gaveartikler. Vi har selvfølgelig også en hel avdeling dedikert til BDSM-utstyr og andre spesialartikler.
 
Våre ansatte er profesjonelle, diskrè og kunnskapsrike innen kropp, seksualitet, og leketøy – vi har alltid kundens behov og kriterier i fokus.
 
Om du er usikker på om du har valgt rett produkt eller ønsker veiledning i den jungelen sexleketøy kan være – ta kontakt med oss! Du kan nå oss på kundeservice@erotikk1.no, telefon: 90 26 11 11, snapchat eller facebook.

Firmainformasjon

Erotikk1 er drevet av Vipservice AS (org.nr: 998 406 064)
Du finner oss både på nett, i Dronningens gate 40 i Trondheim, City Lade i Trondheim, Jekta Storsenter i Tromsø og på Åsane Storsenter i Bergen.

Besøksadresse:
Dronningens gate 40
7011 Trondheim

Postadresse:
Vipservice AS
Postboks 256 Sentrum
7402 Trondheim