Seksuell helse - Parpakke han - hun

Seksuell helse - Parpakke han - hun

Seksuell Helse pakker

 

Våre pakker er laget som en god start og et utgangspunkt i reisen for å finne sin egen seksuelle identitet. Her finner du enkle måter å ivareta både personlig hygiene, forhindre bakterier og sykdomsspredning – og ikke minst, stimulering på en enkel og grei måte.

 


 

Parpakke – Han og Hun

En pakke som setter fokus på felles nytelse imellom kvinner og menn! I denne pakken finner du utvalgte produkter som hjelper dere å utforske seksualitet og hva dere liker.

 

Vibrerende penisring

En tøyelig penisring med en vibrerende bullet, denne øker ikke bare ereksjonen – men også nytelsen!

 

Finger vibrator

En liten, myk fingervibrator med en vibrerende bullet, bruk den under samleie eller foreplay for å stimulere klitoris.

 

Rens til Leketøy

Premium Toy Cleaner er et desinfiserende middel uten alkohol som er spesiallaget for rengjøring av alle typer sexleketøy.
Når man velger en leketøysrens er det veldig viktig å velge en uten alkohol, da alkoholen kan skade materialet på de fleste sexleketøy (med unntak av stein, glass og metall) og etterhvert bryte ned materialet.

Ta vare på leketøyene dine! Ved bruk av en god leketøysrens vil sexleketøyet ditt vare lengre og forhindre at bakterier sitter igjen etter bruk. Å unngå å vaske leketøy med rens kan føre til at bakterier blir der til neste gang leketøyet blir brukt, men med god hygiene unngår du både skjedekatarr, sopp- og urinveisinfeksjon.

 

Vannbasert

Premium Vannbasert Glidemiddel er et helt nøytralt glidemiddel og fungerer ypperlig til samleie, egen lek og med sexleketøy!
Å bruke glidemiddel vil bidra til økt nytelse og man unngår alt for mye friksjon under leken. Premium Vannbasert Glidemiddel er dermatologisk testet og er uten lukt og smak.

Premium Vannbasert Glidemiddel kan brukes på alle typer sexleketøy og egnet for bruk sammen med latexkondomer.

 

Skriv en vurdering

Gi karakter:

Seksuell helse - Parpakke han - hun

  • Varenummer: SH007
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 249,-
  • Eks. Moms: 199,-

 Rask levering  Diskrè forsendelse  Gratis frakt over 800,-

Nøkkelord: seksuell helse, pakker, pakke tilbud, hygiene, toy cleaner, rens til leketøy, leketøyrens, parpakke, hun og han, hun